Ikertükör


Húsz kortárs vers a világirodalomból Szabó T. Anna és Lackfi János kísérő szövegeivel két költő, egy nő és egy férfi, Szabó T. Anna és Lackfi János tart tükröt egymásnak, a kortárs költészetnek és nekünk.
A kötet válogatás a Képmás magazin évek óta futó népszerű sorozatából. Egy-egy vers mindössze pár versszak, pár sor. Gyorsan lenyelhető költészetpirulák mindennapi használatra, de hatásuk hosszan tart, akár a meggyőzően reklámozott új generációs vitaminé. Maradjunk abban írja Lackfi János bevezetőjében hogy napi többször, bő vízzel. Hogy csipet fűszerrel megbolondítjuk. Hogy lőtt, szúrt, vágott lelki sebre rátapasztva. Hogy társ a bajban. Hogy a nehéz napokon is. Hogy most és mindörökké. Szabó T. Anna pedig így invitálja az olvasókat a kortárs irodalomban tett világutazásra: Igen, tudom, hogy a modern költészet megborzongatja az olvasókat egy részük azért borzong, mert megérti, a másikuk meg azért, mert borzad tőle, érthetetlennek látja első pillantásra. Mégis azt javaslom, olvassunk és gondolkozzunk együtt.
Szám KatiA Könyv Magyarul!


Letöltések Ikertükör ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ikertükör ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  89
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789638945020
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692891 / 1162691  TAGS:
  Online Ikertükör ebook, könyvet Ikertükör FB2, Download Ikertükör PDF , Download Ikertükör MOBI, Online Ikertükör könyvet, ingyenes letöltések Ikertükör IPhone, Online könyvet Ikertükör PDF, ingyenes Ikertükör DJVU, ingyenes letöltések Ikertükör TXT, letöltések Ikertükör RTF, Online Ikertükör FB2 , e-könyvet Ikertükör letöltések TXT, ingyenes Ikertükör letöltések könyvet, e-könyvet Ikertükör download MOBI, letöltések Ikertükör IPad, olvas Ikertükör MOBI, olvas Ikertükör DOC, ingyenes Ikertükör AWZ, Download e-könyvet Ikertükör iPad , ingyenes Ikertükör DJVU, Download Ikertükör e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ikertükör DVD, olvas Ikertükör TXT, Book Ikertükör letöltések DJVU, Ikertükör letöltések könyvet ingyenes, Ikertükör letöltések könyvet pdf ingyenes, Ikertükör pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ikertükör pdf ingyenes, Ikertükör letöltések könyvet epub ingyenes, Ikertükör ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply