II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai


Könyvünk címlapjáról sokunk számára ismeretlen, soha nem látott arcok tekintenek ránk. Ők a Rákóczi- szabadságharc azon katonai vezetői közül valók, akikről fennmaradt valamiféle ábrázolás. Sokuknak azonban nem csupán a portréját, de még az életútját sem ismerjük. Jelen kötet ezt a hiányt szeretné pótolni. Mészáros Kálmán, a Hadtörténeti Intézet munkatársa, a Rákóczi-kor kutatója arra vállalkozott, hogy bemutassa a kuruc hadsereg tisztikarának kialakulását, ezen belül is a felső katonai vezetés létrejöttét és hierarchiáját. Áttekintést ad a tábornoki és brigadérosi kar formálódásáról, nyomon követi a magasabb parancsnoki rendfokozatok bevezetését, a szabadságharc időszakában bekövetkezett változásokat és mindezzel párhuzamosan a tábornokok egymás közti rangviszonyának alakulását. Könyvünk tehát nem a szabadságharc diadalmas ütközeteit, vesztett csatáit mutatja be, s nem is a kuruc kor hőseinek kíván emléket állítani.A Könyv Magyarul!


Letöltések II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  185
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789634463948
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2412100 / 1128683
  Series:


  TAGS:
  Online II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai ebook, könyvet II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai FB2, Download II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai PDF , Download II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai MOBI, Online II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai könyvet, ingyenes letöltések II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai IPhone, Online könyvet II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai PDF, ingyenes II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai DJVU, ingyenes letöltések II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai TXT, letöltések II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai RTF, Online II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai FB2 , e-könyvet II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai letöltések TXT, ingyenes II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai letöltések könyvet, e-könyvet II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai download MOBI, letöltések II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai IPad, olvas II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai MOBI, olvas II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai DOC, ingyenes II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai AWZ, Download e-könyvet II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai iPad , ingyenes II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai DJVU, Download II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai DVD, olvas II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai TXT, Book II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai letöltések DJVU, II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai letöltések könyvet ingyenes, II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai letöltések könyvet pdf ingyenes, II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai pdf ingyenes, II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai letöltések könyvet epub ingyenes, II. Rákóczi Ferenc tábornokai és brigadérosai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply