Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel!

Deákné Bancsó Katalin - Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel!

A kicsik számára a könyvek – azokban a képek – az ismeretszerzés forrásai. A babák többsége szívesen nézegeti a képeket, és hallgatja a felnőttek mondatait.
A kép megfigyelését és feldolgozását a gyermekeknek meg kell tanulniuk. Remek lehetőség erre, ha rövid közlések mellett kérdések tartják fenn az érdeklődésüket. Miközben a kicsivel foglalkozik, Ön is legyen lelkes és vidám, hogy a könyv nézegetéséhez pozitív érzelmek társuljanak.

6 hónapos kortól
A kisbabát ölében tartva nézegessék a könyvet! Mindig mutasson rá arra a képre, amelyről
beszél, de a legjobb, ha a gyermek csak a megfigyelésre szánt képet látja! A fókuszálásra körülbelül 5 másodperc megfigyelő időt hagyjon, miközben megnevezi a képet: Ez kutya!

8 hónapos kortól
Nyolchónapos kortól a kép melletti megállapítások és kérdések segítségével bővítse a baba ismereteit! Például: Hol van a kutya feje? Ön válaszoljon, és mutasson a képrészletre, ha a gyermek erre még nem képes.

14 hónapos kortól
A lapok alján található megállapítások és kérdések az azonos színnel jelzett, egy csoportba tartozó képpárokhoz készültek. Tegye a gyermek elé a könyvet úgy, hogy az összetartozó képpárokat láthassa, és rámutatással vagy fejmozgással tudjon válaszolni a kérdésekre!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  10
  Cover:
  LEPORELLO
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789639991842
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237113 / 1091900
  Series:


  TAGS:
  Online Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! ebook, könyvet Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! FB2, Download Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! PDF , Download Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! MOBI, Online Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! könyvet, ingyenes letöltések Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! IPhone, Online könyvet Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! PDF, ingyenes Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! DJVU, ingyenes letöltések Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! TXT, letöltések Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! RTF, Online Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! FB2 , e-könyvet Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! letöltések TXT, ingyenes Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! letöltések könyvet, e-könyvet Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! download MOBI, letöltések Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! IPad, olvas Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! MOBI, olvas Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! DOC, ingyenes Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! AWZ, Download e-könyvet Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! iPad , ingyenes Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! DJVU, Download Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! DVD, olvas Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! TXT, Book Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! letöltések DJVU, Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! letöltések könyvet ingyenes, Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! letöltések könyvet pdf ingyenes, Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! pdf ingyenes, Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! letöltések könyvet epub ingyenes, Így tanítsd a kisbabádat képekkel, kérdésekkel! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply