Így szólott Salamon


Azért jöttem, hogy segítsek emlékezni arra, aki vagy. Arra a nagyszerűségre, aki vagy. A nagyszerűségre, amely benne van minden emberi életformában. És a tiszteletre, amely mindenkinek kijár. Amint ezt teljes mértékben felismered, a mennyország a tiéd. – Salamon
Miért érdeklődnek korunk vezető orvosai, kvantumfizikusai és kutatói világszerte az iránt a látszólag véletlen találkozás iránt, amelyben dr. Eric Pearlnek volt része egyik páciensével? Mi volt az ebben a találkozásban, amitől Eric pályája radikálisan felívelt, de végső soron hatással van milliók életére és nagy valószínűséggel mélységes befolyással lesz a tiédre is? Mi ez a jelenség?
Kapcsolatteremtő Gyógyítás című nemzetközi sikerkönyvében dr. Eric Pearl megtanította olvasóit, hogyan férhetnek hozzá az energia, fény és információ átfogó spektrumához, amely korábban mindenki számára elérhetetlen volt. Így lehetővé tette, hogy teljes mértékben meghaladjuk az energiagyógyítás technikáit, és drámai, gyakran azonnali, életre szóló gyógyulásokat és változásokat érjünk el.
Az első könyv megjelenése óta az olvasók világszerte a folytatást várják, de Eric úgy vélte, ennek akkor jön el az ideje, ha lesz valami új mondanivalója.
Most dr. Pearl elérkezettnek látta az időt, hogy Frederick Ponzlov közreműködésével újabb könyvet írjon, amelyet olvasva rákényszerülhetsz, hogy mindent újragondolj, amit eddig a gyógyításról, a tudatosságról és négydimenziós, földi létezésünkről olvastál és tudni véltél. Salamon vezetésével elsőkézből ismerheted meg azokat a gondolatokat, amelyek a Kapcsolatteremtő Gyógyítás kialakulását kísérték a meglátásokat, amelyek forradalmasították a gyógyítást, és kezünkbe adták a kulcsot a mindannyiunk életében jelenlévő mérhetetlen erőhöz és hatalomhoz. Halljuk hát Salamont!A Könyv Magyarul!


Letöltések Így szólott Salamon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Így szólott Salamon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  238
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  366 gr
  ISBN:
  9789635291649
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238214 / 1092681
  Translator:


  TAGS:
  Online Így szólott Salamon ebook, könyvet Így szólott Salamon FB2, Download Így szólott Salamon PDF , Download Így szólott Salamon MOBI, Online Így szólott Salamon könyvet, ingyenes letöltések Így szólott Salamon IPhone, Online könyvet Így szólott Salamon PDF, ingyenes Így szólott Salamon DJVU, ingyenes letöltések Így szólott Salamon TXT, letöltések Így szólott Salamon RTF, Online Így szólott Salamon FB2 , e-könyvet Így szólott Salamon letöltések TXT, ingyenes Így szólott Salamon letöltések könyvet, e-könyvet Így szólott Salamon download MOBI, letöltések Így szólott Salamon IPad, olvas Így szólott Salamon MOBI, olvas Így szólott Salamon DOC, ingyenes Így szólott Salamon AWZ, Download e-könyvet Így szólott Salamon iPad , ingyenes Így szólott Salamon DJVU, Download Így szólott Salamon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Így szólott Salamon DVD, olvas Így szólott Salamon TXT, Book Így szólott Salamon letöltések DJVU, Így szólott Salamon letöltések könyvet ingyenes, Így szólott Salamon letöltések könyvet pdf ingyenes, Így szólott Salamon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Így szólott Salamon pdf ingyenes, Így szólott Salamon letöltések könyvet epub ingyenes, Így szólott Salamon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply