Így kormányoznak a győztesek

Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek

Egy könyv, amelyből megtudhatod a hajóvezetés legfontosabb titkait
Megjelent Nick Craig "Így kormányoznak a győztesek" című könyve – Érdi Mári ajánlásával – Az "Így vitorláznak a győztesek" sorozat első kötete
A legtöbb versenyvitorlázó tisztában van azzal, hogy a győzelmet csak kiváló hajósebességgel lehet kivívni. Ez pedig csak részben függ a sokszor túlmisztifikált beállításoktól – nagyobb része a "kormányos kezében" van. A SailingBooks.hu kiadó gondozásában most először jelent meg egy olyan könyv magyar nyelven, amely választ ad a legtöbb hajóvezetéssel kapcsolatos kérdésre.
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. Te magad is képes lehetsz erre – mondja a brit Nick Craig, aki személyében bizonyítja azt, hogy valaki amatőrként is lehet bajnok: amellett, hogy nyolc órás munkája van, kilenc világbajnoki és nyolc Európa-bajnoki címet nyert különböző vitorlás hajóosztályokban, hatszor volt a "bajnokok bajnoka" Nagy-Britanniában, ahol meglehetősen sok kiváló vitorlázó található…
"Így kormányoznak a győztesek" című könyvében Nick Craig a hajóvezetés minden részletébe beavatja a bajnoki ambíciókkal rendelkező versenyzőket és versenyzőpalántákat. Néhány fejezetcím: "Hogyan legyél gyors?"; "Sebesség a cirkálószakaszon"; "Hová nézz versenyzés közben"; "Pályajelek kerülése"; "Rajtolás bajnokságokon"; "Mentális hozzáállás bajnokságokon".
Az ötszörös világbajnok és olimpiai futamgyőztes Érdi Mári ajánlásával készült könyvet sokatmondó ábrák és fotók tömkelege teszi teljessé. A témában magyar nyelven még nem jelent meg hasonló részletességű gyakorlatias mű, amely az "Így vitorláznak a győztesek" sorozat első kötete.
A SailingBooks.hu tervei szerint hamarosan sor kerül a szélstratégiával, az edzéstervvel és a hajóbeállítással kapcsolatos további kötetek megjelenésére is. Az "Így kormányoznak a győztesek" nem hiányozhat a vitorlásversenyzéssel komolyan foglalkozni kívánó, az alapokat már ismerő vitorlázók könyvespolcáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Így kormányoznak a győztesek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Így kormányoznak a győztesek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  74
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  212 gr
  ISBN:
  9789631287851
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2710300 / 1171620
  Series:


  TAGS:
  Online Így kormányoznak a győztesek ebook, könyvet Így kormányoznak a győztesek FB2, Download Így kormányoznak a győztesek PDF , Download Így kormányoznak a győztesek MOBI, Online Így kormányoznak a győztesek könyvet, ingyenes letöltések Így kormányoznak a győztesek IPhone, Online könyvet Így kormányoznak a győztesek PDF, ingyenes Így kormányoznak a győztesek DJVU, ingyenes letöltések Így kormányoznak a győztesek TXT, letöltések Így kormányoznak a győztesek RTF, Online Így kormányoznak a győztesek FB2 , e-könyvet Így kormányoznak a győztesek letöltések TXT, ingyenes Így kormányoznak a győztesek letöltések könyvet, e-könyvet Így kormányoznak a győztesek download MOBI, letöltések Így kormányoznak a győztesek IPad, olvas Így kormányoznak a győztesek MOBI, olvas Így kormányoznak a győztesek DOC, ingyenes Így kormányoznak a győztesek AWZ, Download e-könyvet Így kormányoznak a győztesek iPad , ingyenes Így kormányoznak a győztesek DJVU, Download Így kormányoznak a győztesek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Így kormányoznak a győztesek DVD, olvas Így kormányoznak a győztesek TXT, Book Így kormányoznak a győztesek letöltések DJVU, Így kormányoznak a győztesek letöltések könyvet ingyenes, Így kormányoznak a győztesek letöltések könyvet pdf ingyenes, Így kormányoznak a győztesek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Így kormányoznak a győztesek pdf ingyenes, Így kormányoznak a győztesek letöltések könyvet epub ingyenes, Így kormányoznak a győztesek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply