Igen!

Ruediger Schache - Molnár Eszter (Szerk.) - Igen!

Mindenkiben működik valami, ami eldönti, hogy boldognak vagy boldogtalannak érezzük-e magunkat, illetve hogy szeretetet vagy elutasítást tapasztalunk-e magunkban. Ez a láthatatlan döntéshozó úgy működik, mint egy belső kapcsoló, amely minden helyzetben és mindenkivel kapcsolatban dönt igen vagy nem között. Míg minden belső nem elutasítást és boldogtalanságot szül, addig minden igen boldogsághoz és szeretethez vezet.
Ha tudatosak vagyunk, ez a belső kapcsoló nem válthat többé észrevétlenül, automatikusan nemre. Nem tarthatja életben a régi mintákat, és nem teremthet bennünk több rejtett elutasítást – ahol pedig nincs több elutasítás, ott boldogtalanság sem keletkezik, hiszen át kell adnia a teret az elfogadásnak és a szeretetnek.
Az emberekre, a helyzetekre, a helyszínekre és a saját magunkra mondott tudatos igen jelenti az utat egy olyan új, belső állapot felé, amelyre az élet is válaszol majd. A boldogság csak arra vár, hogy a megfelelő pillanatban kimondjuk a szót: Igen!

Ruediger Schache közgazdaságtudományt és pszichológiát tanult, majd egy neves ipari nagyvállalat reklámosztályát vezette. Több döntő fontosságú eseményt követően teljes mértékben hátat fordított addigi életének, és több évet az Egyesült Államokban, valamint a négy kontinens beutazásával töltött.
Egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy sajátos és rendkívül izgalmas módon képes hidat verni a tudomány aktuális eredményei, a spirituális valóság és a gyakorlati élet között. Ennek a képességének köszönhető könyveinek hatalmas sikere is, amelyeket több, mint huszonöt nyelvre fordítottak le. A szívmágnes titkai, Az igazságot rejtő 7 fátyol, az Életünk titkos terve és a Szívtanácsadó magyarul is olvasható.
Ruediger Schache élettársával, Nicole Dianával él és dolgozik München közelében. Mindketten oktató- és kutatóközpontot működtetnek.

Befelé figyelés. Megfigyelés.
A belső kapcsoló tudatos megváltoztatása.
A megfelelő pillanatban kimondott igen mindent megváltoztat.
Megszűnik a negatív gondolkodás.
Többé nem leszünk elégedetlenek magunkkal.
A szenvedés boldogsággá változik.
A túlterheltség nyugalommá simul.
A belső igen felfedezésével egy új élet kezdődik, mert a boldogság csak erre a szóra vár.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Igen! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Igen! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789635291700
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239290 / 1093811
  Translator:


  TAGS:
  Online Igen! ebook, könyvet Igen! FB2, Download Igen! PDF , Download Igen! MOBI, Online Igen! könyvet, ingyenes letöltések Igen! IPhone, Online könyvet Igen! PDF, ingyenes Igen! DJVU, ingyenes letöltések Igen! TXT, letöltések Igen! RTF, Online Igen! FB2 , e-könyvet Igen! letöltések TXT, ingyenes Igen! letöltések könyvet, e-könyvet Igen! download MOBI, letöltések Igen! IPad, olvas Igen! MOBI, olvas Igen! DOC, ingyenes Igen! AWZ, Download e-könyvet Igen! iPad , ingyenes Igen! DJVU, Download Igen! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Igen! DVD, olvas Igen! TXT, Book Igen! letöltések DJVU, Igen! letöltések könyvet ingyenes, Igen! letöltések könyvet pdf ingyenes, Igen! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Igen! pdf ingyenes, Igen! letöltések könyvet epub ingyenes, Igen! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply