Igék földje


Egy világban, melyben a kisded Jézus nem élte túl Heródes betlehemi mészárlását, az Úr mostohafiául fogadott egy másik ifjút, és birtokába adta az Igét, egy varázsszót, amivel csodákat tehetett. Tanításainak és varázshatalmának köszönhetően az Üdvözítő a Római Birodalom császára lett, s immár a trónról próbálta elérni az emberiség megváltását, akár a szelíd erőszak eszközeivel is. Amikor azonban így sem járt sikerrel, elkeseredésében eltüntette a világból a háborúzáshoz legnélkülözhetetlenebb vasércet, majd beteljesítette a rá kirótt végzetet, és ő maga is távozott egy párhuzamos dimenzióba, melyet az Ige segítségével nyitott meg.

Közel 2000 év telt el azóta, de a vasszegény Föld továbbra is nehezen vánszorog a tudományos-technikai fejlődés útján. A legtöbb ember lovon jár, a tenger hullámait vitorlás hajók hasítják, és mind az elektromosság, mind a repülés gyerekcipőben jár. Ugyanakkor elterjedt az Igék használata, melyek segítségével kisebb-nagyobb dolgokat lehet elrejteni abban a bizonyos párhuzamos dimenzióban.
A kényszermunkára ítélt tolvaj Angolna Ilmart több más bűnöző társával együtt egy vitorlás szállítja büntetése letöltésének színhelyére, a Gyászos-szigetekre. A fedélzeten megismerkedik egy fiatal fiúval, Marcusszal, akiről sejteni kezdi, hogy nem egészen az, akinek mondja magát, ráadásul egy Ige is van a birtokában. Együtt tervelik ki szökésüket, amelynek sikere az egész világ képét átrajzolhatja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Igék földje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Igék földje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  352
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155158346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465274 / 1094636
  Series:


  TAGS:
  Online Igék földje ebook, könyvet Igék földje FB2, Download Igék földje PDF , Download Igék földje MOBI, Online Igék földje könyvet, ingyenes letöltések Igék földje IPhone, Online könyvet Igék földje PDF, ingyenes Igék földje DJVU, ingyenes letöltések Igék földje TXT, letöltések Igék földje RTF, Online Igék földje FB2 , e-könyvet Igék földje letöltések TXT, ingyenes Igék földje letöltések könyvet, e-könyvet Igék földje download MOBI, letöltések Igék földje IPad, olvas Igék földje MOBI, olvas Igék földje DOC, ingyenes Igék földje AWZ, Download e-könyvet Igék földje iPad , ingyenes Igék földje DJVU, Download Igék földje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Igék földje DVD, olvas Igék földje TXT, Book Igék földje letöltések DJVU, Igék földje letöltések könyvet ingyenes, Igék földje letöltések könyvet pdf ingyenes, Igék földje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Igék földje pdf ingyenes, Igék földje letöltések könyvet epub ingyenes, Igék földje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply