Igazi zen


A Sóbógenzót, a japán buddhizmus szent könyvét 1231. és 1253. között állította össze Dógen zendzsi, a szótó zen alapítója. Ez a mű mostanában nagy érdeklődést vált ki, és nemcsak azok körében, akik Japánban tanulmányozzák a buddhizmust, hanem azok között is, akik a mai élet bármilyen tudományágában végeznek kutatásokat: filozófusok, pszichológusok, orvosok, matematikusok, fizikusok, stb.

Mégsem fordították le mostanáig semmilyen nyelvre sem teljes egészében, csak néhány részletet közöltek idézetként különböző művek szerzői.

Ezért határoztam el, hogy franciára fordítva közreadom ennek az alapvető műnek három fontos fejezetét és a többi fejezet összefoglalását. Ragaszkodtam ahhoz, hogy akár az irodalmi érték rovására is a lehető legpontosabb fordítást adjam, nehogy hűtlenné váljak a szerző szelleméhez. Ha tanulmányozni akarjuk a keleti tudatot, és mély eredetiségében meg akarjuk érteni, el kell olvasnunk a Sóbógenzót.

Ez a könyv nemcsak a zen buddhizmus lényege, hanem a keleti filozófia, kultúra lényegét is képviseli, legyen az akár indiai, kínai, vagy japán. A modern korban még ezekben az országokban is nehéz megtalálni a keleti gondolatot tiszta állapotában. Összesűrítve megtalálhatjuk ezt ebben a könyvben, melynek nemcsak vallásos jelentése van, hanem a Kelet kulturális és különösen filozófiai arcát is megismerteti velünk.

Részlet a Bevezetőből
A Könyv Magyarul!


Letöltések Igazi zen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Igazi zen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789632460123
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2082944 / 1008372
  Translator:


  TAGS:
  Online Igazi zen ebook, könyvet Igazi zen FB2, Download Igazi zen PDF , Download Igazi zen MOBI, Online Igazi zen könyvet, ingyenes letöltések Igazi zen IPhone, Online könyvet Igazi zen PDF, ingyenes Igazi zen DJVU, ingyenes letöltések Igazi zen TXT, letöltések Igazi zen RTF, Online Igazi zen FB2 , e-könyvet Igazi zen letöltések TXT, ingyenes Igazi zen letöltések könyvet, e-könyvet Igazi zen download MOBI, letöltések Igazi zen IPad, olvas Igazi zen MOBI, olvas Igazi zen DOC, ingyenes Igazi zen AWZ, Download e-könyvet Igazi zen iPad , ingyenes Igazi zen DJVU, Download Igazi zen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Igazi zen DVD, olvas Igazi zen TXT, Book Igazi zen letöltések DJVU, Igazi zen letöltések könyvet ingyenes, Igazi zen letöltések könyvet pdf ingyenes, Igazi zen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Igazi zen pdf ingyenes, Igazi zen letöltések könyvet epub ingyenes, Igazi zen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply