Igazából mennyország


Az Igazából mennyország az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere, 2010 novembere óta vezeti az amerikai sikerlistákat. Nemcsak azért, mert egy tüneményesen megírt történet, hanem mert Colton Burpo, a klinikai halálon átesett kisfiú esete a szkeptikusokat is elbizonytalanította, a viták megtöltötték a sajtót, hírtelevíziók is foglalkoztak vele.
Egy négyéves kisfiúnak műtét közben leállt a szíve, de az orvosoknak sikerült újraéleszteniük. Amikor magához tért, csupa olyasmiről kezdett mesélni, amiről valójában nem is tudhatott. A mennyországban járt, és arról beszélt, hogy lenézett az orvosra, aki operálta, és látta a várószobában imádkozó apját is. A családja nem tudta, mit gondoljon, de a kisfiú megdönthetetlennek látszó bizonyítékokkal állt elő. Elárulta, hogy találkozott meg sem született nővérével, akiről senki sem tett említést neki. Találkozott dédapjával, aki születése előtt harminc évvel halt meg, a beszélgetéseikből pedig olyan részletek derültek ki, amelyekről senkitől sem tudhatott. Colton leírja a lovat, amit csak Jézus tud megülni, mesél arról, milyen igazán nagy Isten és a trónusa, és hogy a Szentlélek hogyan bocsát le fentről erőt, hogy segítsen rajtunk. A történet, amelyet édesapja mond el, de gyakran Colton saját szavaival, megindítóan egyszerű üzenetet hordoz arról, hogy a mennyország valóban létezik. És arról, hogy az embereknek fel kell készülniük a végső összecsapásra.A Könyv Magyarul!


Letöltések Igazából mennyország ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Igazából mennyország ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  198
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789638926258
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2219642 / 1075819
  Translator:


  TAGS:
  Online Igazából mennyország ebook, könyvet Igazából mennyország FB2, Download Igazából mennyország PDF , Download Igazából mennyország MOBI, Online Igazából mennyország könyvet, ingyenes letöltések Igazából mennyország IPhone, Online könyvet Igazából mennyország PDF, ingyenes Igazából mennyország DJVU, ingyenes letöltések Igazából mennyország TXT, letöltések Igazából mennyország RTF, Online Igazából mennyország FB2 , e-könyvet Igazából mennyország letöltések TXT, ingyenes Igazából mennyország letöltések könyvet, e-könyvet Igazából mennyország download MOBI, letöltések Igazából mennyország IPad, olvas Igazából mennyország MOBI, olvas Igazából mennyország DOC, ingyenes Igazából mennyország AWZ, Download e-könyvet Igazából mennyország iPad , ingyenes Igazából mennyország DJVU, Download Igazából mennyország e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Igazából mennyország DVD, olvas Igazából mennyország TXT, Book Igazából mennyország letöltések DJVU, Igazából mennyország letöltések könyvet ingyenes, Igazából mennyország letöltések könyvet pdf ingyenes, Igazából mennyország pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Igazából mennyország pdf ingyenes, Igazából mennyország letöltések könyvet epub ingyenes, Igazából mennyország ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply