Időmetszetek


A könyv a 80 éves Gönczi Béla grafikusművészt köszönti, munkásságának két területén alkotott művei, rézkarcai, valamint ecset és tollrajzai bemutatásával. A több műfajban való otthonos magabiztossága atyai örökség. Az Édesapa Gönczi Gebhardt Tibor, a húszas évektől ismert reklámgrafikus jelentős életműve, kivételes rajztudásra épülve, a bélyegtervezéstől az óriásplakátig az, alkalmazott grafika egész területét átfogta. Gönczi Béla munkásságában is a biztos rajztudás az, amire építhet művészi céljai elérésében. A könyvben bemutatott rézkarcok megbízásra készült munkák, ahol a művész törekvése arra irányult, hogy a rézkarc nemes műfaját alkalmazott grafikai célokra felhasználva exkluzív újévi kártyák, emléklapok, jubiláns művészek kitüntetése, vagy akár menükártyák tervezésénél is alkalmazza. Az ecset és tollrajzok a munkásság azon részét képviselik, melyek az élet során szerzett élményekre reagálva fogalmaznak meg gondolatokat, akár az irodalom, akár a megélt események a kiváltói. A rajzoló szinte az örkényi egy perces novellákat követve fejezi ki rajz segítségével, amit az életről, emberi sorsról megtapasztalt. Törekvése, hogy a rajz esztétikája, stílusa adekvát legyen a gondolat, vagy látvány keltette érzelem közvetítésére. A könyv nem foglalja össze a művész életművét, de betekintést enged életrajzába.A Könyv Magyarul!


Letöltések Időmetszetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Időmetszetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Magánkiadás
  Number of Pages:
  150
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  610 gr
  ISBN:
  0599000499926
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  SL#2104772615  TAGS:
  Online Időmetszetek ebook, könyvet Időmetszetek FB2, Download Időmetszetek PDF , Download Időmetszetek MOBI, Online Időmetszetek könyvet, ingyenes letöltések Időmetszetek IPhone, Online könyvet Időmetszetek PDF, ingyenes Időmetszetek DJVU, ingyenes letöltések Időmetszetek TXT, letöltések Időmetszetek RTF, Online Időmetszetek FB2 , e-könyvet Időmetszetek letöltések TXT, ingyenes Időmetszetek letöltések könyvet, e-könyvet Időmetszetek download MOBI, letöltések Időmetszetek IPad, olvas Időmetszetek MOBI, olvas Időmetszetek DOC, ingyenes Időmetszetek AWZ, Download e-könyvet Időmetszetek iPad , ingyenes Időmetszetek DJVU, Download Időmetszetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Időmetszetek DVD, olvas Időmetszetek TXT, Book Időmetszetek letöltések DJVU, Időmetszetek letöltések könyvet ingyenes, Időmetszetek letöltések könyvet pdf ingyenes, Időmetszetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Időmetszetek pdf ingyenes, Időmetszetek letöltések könyvet epub ingyenes, Időmetszetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply