Időfutár 6. _ A holnap ostroma


,,A mennyezeten Széth isten képe díszelgett: tátott szájával a föld felé fordult, és e hatalmas nyílásba úgy repültek a holt lelkek, mint bogarak a gyertya lángjába. A falak mellett nagy, fonott kosarak pihentek, bennük tucatnyi különféle színű és méretű, tekergőző kígyó. A kígyók alattomos sziszegése elkeveredett a hadron halk búgásával, mely a templom közepén állt a maga nemes egyszerűségében." Hőseink számára lassan világossá válik, miféle sötét erők kapcsolják össze az ókori Rómát a tizennyolcadik századi Béccsel és a Nagy Háború utáni jövendővel. Mi több, a sötét erők egyesítése és a végső visszaszámlálás már el is kezdődött. Innentől világunk sorsa néhány sikeres vagy sikertelen randevún múlik. Ezért aztán jelentősen megnő a kereslet az időgépek iránt. Egyesek még pokolra is hajlandók menni érte. Az események szédítő sebességgel követik egymást, és mindenkit a végsőkig próbára tesznek. Rómából csak Róma pusztulása árán menekülhetnének el hőseink, és Tibi királynak is döntenie kell, hogy Buravárost áldozza fel, vagy Zsófit. De Hanna még nehezebb választás elé kerül… Hőseink egymásnak is randevút adnak a jelenben Budapest egy forgalmas pontján, de nagy kérdés, hogy mindenkinek sikerül-e odaérnie. A Gimesi-Jeli-Tasnádi-Vészits-kvartett rádiójátékából született regény 6., befejező része! LETEHETETLEN, IZGALMAS, VICCES, MAI! 12 éven felül mindenkinek!

Ezt a könyvet 12-16 éves gyerekek számára ajánljuk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Időfutár 6. _ A holnap ostroma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Időfutár 6. _ A holnap ostroma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  406 gr
  ISBN:
  9789634101529
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651791 / 1152495  TAGS:
  Online Időfutár 6. _ A holnap ostroma ebook, könyvet Időfutár 6. _ A holnap ostroma FB2, Download Időfutár 6. _ A holnap ostroma PDF , Download Időfutár 6. _ A holnap ostroma MOBI, Online Időfutár 6. _ A holnap ostroma könyvet, ingyenes letöltések Időfutár 6. _ A holnap ostroma IPhone, Online könyvet Időfutár 6. _ A holnap ostroma PDF, ingyenes Időfutár 6. _ A holnap ostroma DJVU, ingyenes letöltések Időfutár 6. _ A holnap ostroma TXT, letöltések Időfutár 6. _ A holnap ostroma RTF, Online Időfutár 6. _ A holnap ostroma FB2 , e-könyvet Időfutár 6. _ A holnap ostroma letöltések TXT, ingyenes Időfutár 6. _ A holnap ostroma letöltések könyvet, e-könyvet Időfutár 6. _ A holnap ostroma download MOBI, letöltések Időfutár 6. _ A holnap ostroma IPad, olvas Időfutár 6. _ A holnap ostroma MOBI, olvas Időfutár 6. _ A holnap ostroma DOC, ingyenes Időfutár 6. _ A holnap ostroma AWZ, Download e-könyvet Időfutár 6. _ A holnap ostroma iPad , ingyenes Időfutár 6. _ A holnap ostroma DJVU, Download Időfutár 6. _ A holnap ostroma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Időfutár 6. _ A holnap ostroma DVD, olvas Időfutár 6. _ A holnap ostroma TXT, Book Időfutár 6. _ A holnap ostroma letöltések DJVU, Időfutár 6. _ A holnap ostroma letöltések könyvet ingyenes, Időfutár 6. _ A holnap ostroma letöltések könyvet pdf ingyenes, Időfutár 6. _ A holnap ostroma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Időfutár 6. _ A holnap ostroma pdf ingyenes, Időfutár 6. _ A holnap ostroma letöltések könyvet epub ingyenes, Időfutár 6. _ A holnap ostroma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply