Időfutár 5. – A por hatalma


Én a huszonegyedik század elejéről jöttem, a srác itt mellettem a tizennyolcadik századból, az idősebb úr a jobbomon pedig eredetileg a tizennyolcadikból indult, aztán átment a huszadikba, onnan a huszonegyedikbe, majd vissza a tizennyolcadikba, és most előre… ide.

Jól ismer t hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni. Az ókori Rómába szakadt különítmény Petronius házában talál menedéket, és lassacskán bejáratos lesz Néró udvarába is. Jövőből hozott tudásuk egyre befolyásosabbá teszi őket a császárnál, amit a rejtélyes Seneca növekvő gyanakvással figyel. A jövőbe szakadt megismerkednek Buraváros minden csodájával, veszélyével és ifjú Uralkodójával. De a múltban és a jövőben is egyre jobban látszik, hogy az idő fogy, és az ellenfelek egyre alattomosabban támadnak. Hannáéknak minden tudásukra,
leleményükre és bátorságukra szükségük lesz ahhoz, hogy képesek legyenek helytállni ebben az egyenlőtlen küzdelemben.
A Gimesi-Jeli-Tasnádi-Vészits kvartett rádiójátékából született regény 5. része!
LETEHETETLEN, IZGALMAS, VICCES, MAI!
12 éven felül mindenkinek!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Időfutár 5. – A por hatalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Időfutár 5. – A por hatalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  338 gr
  ISBN:
  9789634101512
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2613432 / 1146310  TAGS:
  Online Időfutár 5. – A por hatalma ebook, könyvet Időfutár 5. – A por hatalma FB2, Download Időfutár 5. – A por hatalma PDF , Download Időfutár 5. – A por hatalma MOBI, Online Időfutár 5. – A por hatalma könyvet, ingyenes letöltések Időfutár 5. – A por hatalma IPhone, Online könyvet Időfutár 5. – A por hatalma PDF, ingyenes Időfutár 5. – A por hatalma DJVU, ingyenes letöltések Időfutár 5. – A por hatalma TXT, letöltések Időfutár 5. – A por hatalma RTF, Online Időfutár 5. – A por hatalma FB2 , e-könyvet Időfutár 5. – A por hatalma letöltések TXT, ingyenes Időfutár 5. – A por hatalma letöltések könyvet, e-könyvet Időfutár 5. – A por hatalma download MOBI, letöltések Időfutár 5. – A por hatalma IPad, olvas Időfutár 5. – A por hatalma MOBI, olvas Időfutár 5. – A por hatalma DOC, ingyenes Időfutár 5. – A por hatalma AWZ, Download e-könyvet Időfutár 5. – A por hatalma iPad , ingyenes Időfutár 5. – A por hatalma DJVU, Download Időfutár 5. – A por hatalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Időfutár 5. – A por hatalma DVD, olvas Időfutár 5. – A por hatalma TXT, Book Időfutár 5. – A por hatalma letöltések DJVU, Időfutár 5. – A por hatalma letöltések könyvet ingyenes, Időfutár 5. – A por hatalma letöltések könyvet pdf ingyenes, Időfutár 5. – A por hatalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Időfutár 5. – A por hatalma pdf ingyenes, Időfutár 5. – A por hatalma letöltések könyvet epub ingyenes, Időfutár 5. – A por hatalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply