Időfutár 1 – A körző titka


Hanna nemrég költözött Budapestre, minden szokatlan: új lakás (egy hetedik kerületi gangos bérház), új iskola (a Sigray), új tanárok, és persze új osztálytársak.
Ha ez még nem lenne elég: úton-útfélen egy fura öregemberbe ütközik, megbolondul a számítógépe… és az egésznek valahogy köze van ahhoz a rozsdás körzőhöz, amit az utcán talált.
Vajon miért kell mindenkinek ez a körző? Mit akar vele kezdeni Sándor, a vén ócskás, és miért nem tud Hanna sem megválni tőle? És mi köze mindennek Bécshez, a Sakkozó törökhöz és Bujdosónéhez, a töritanárhoz?
A rejtélyek kinyomozásában segít Hannának Zsófi, a szuperokos szegedi barátnő, és Tibi, a kicsit lassabb eszű, de hűséges osztálytárs. A kalandok szüneteiben pedig arra is van idő, hogy barátságok szakadjanak meg és szülessenek újjá, no és persze szerelmek is szövődnek…
A Gimesi-Jeli-Tasnádi-trió rádiójátéka végre regényformában is!
Letehetetlen, izgalmas, vicces, mai!A Könyv Magyarul!


Letöltések Időfutár 1 – A körző titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Időfutár 1 – A körző titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  399
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  446 gr
  ISBN:
  9789634102212
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2236279 / 1091041  TAGS:
  Online Időfutár 1 – A körző titka ebook, könyvet Időfutár 1 – A körző titka FB2, Download Időfutár 1 – A körző titka PDF , Download Időfutár 1 – A körző titka MOBI, Online Időfutár 1 – A körző titka könyvet, ingyenes letöltések Időfutár 1 – A körző titka IPhone, Online könyvet Időfutár 1 – A körző titka PDF, ingyenes Időfutár 1 – A körző titka DJVU, ingyenes letöltések Időfutár 1 – A körző titka TXT, letöltések Időfutár 1 – A körző titka RTF, Online Időfutár 1 – A körző titka FB2 , e-könyvet Időfutár 1 – A körző titka letöltések TXT, ingyenes Időfutár 1 – A körző titka letöltések könyvet, e-könyvet Időfutár 1 – A körző titka download MOBI, letöltések Időfutár 1 – A körző titka IPad, olvas Időfutár 1 – A körző titka MOBI, olvas Időfutár 1 – A körző titka DOC, ingyenes Időfutár 1 – A körző titka AWZ, Download e-könyvet Időfutár 1 – A körző titka iPad , ingyenes Időfutár 1 – A körző titka DJVU, Download Időfutár 1 – A körző titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Időfutár 1 – A körző titka DVD, olvas Időfutár 1 – A körző titka TXT, Book Időfutár 1 – A körző titka letöltések DJVU, Időfutár 1 – A körző titka letöltések könyvet ingyenes, Időfutár 1 – A körző titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Időfutár 1 – A körző titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Időfutár 1 – A körző titka pdf ingyenes, Időfutár 1 – A körző titka letöltések könyvet epub ingyenes, Időfutár 1 – A körző titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply