Identitás a XXI. században

Susan A. Greenfield - Identitás a XXI. században

Susan Greenfield, a tudományos pályája elismeréseként bárói rangot kapott brit agykutató három forgatókönyvet vázol fel letehetetlenül érdekes és kulcsszerűen fontos könyvében. Megkockáztathatjuk a jóslatot, hogy az Identitás a XXI. században feltehetően a következő időszak kulcsműve lehet.

A kutatónő e nagyszerű művében az új évezredünk első századában rohamosan tért hódító életmódszereket veszi górcső alá, hogy megtalálja a választ a mindannyiunknak húsbavágó kérdésre: vajon ma használt önmegvalósító eszközeink – a karrierhajhászástól a tudatmódosító szereken át a szintén ez irányba ható információtechnológiai lehetőségekig – miféle befolyással lesznek az ember identitására? Megszűnik-e a XXI. századi Valaki-identitás, hogy átadja a helyét a kábítószerek, a tévés szappanoperák, a számítógépes stratégiai szerepjátékok és más mesterséges eszközök által manipulált Senkinek, vagy nem válik-e végül a MySpace és Facebook vagy más virtuális és valóságos szekták közösségi létélményében felolvadó Akárkivé? A szerző, agykutató lévén, tisztázza az agy, az elme, a gondolkodás, az identitás alapfogalmait, s ezekre alapozva vázolja fel elénk az emberi személyiség e három lehetséges forgatókönyvét.

Susan Greenfield nemcsak alapvető, hanem élvezetes művet alkotott: a téma megértéséhez szükséges minimális tudományos (biológiai és pszichológiai) tényanyag felvonultatása mellett a kulturális és társadalmi megközelítést sem nélkülözve, ez a könyv friss humorral átitatott, közérthető nyelven elemzi tárgyát, amelynél nem lehet számunkra fontosabb és érdekesebb: mivé lesz személyiségünk, mivé lesznek gyermekeink és unokáink az emberiség új és újabb életmódszerei és eszközei által?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Identitás a XXI. században ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Identitás a XXI. században ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  294
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9789639686687
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2201383 / 1055877
  Series:


  TAGS:
  Online Identitás a XXI. században ebook, könyvet Identitás a XXI. században FB2, Download Identitás a XXI. században PDF , Download Identitás a XXI. században MOBI, Online Identitás a XXI. században könyvet, ingyenes letöltések Identitás a XXI. században IPhone, Online könyvet Identitás a XXI. században PDF, ingyenes Identitás a XXI. században DJVU, ingyenes letöltések Identitás a XXI. században TXT, letöltések Identitás a XXI. században RTF, Online Identitás a XXI. században FB2 , e-könyvet Identitás a XXI. században letöltések TXT, ingyenes Identitás a XXI. században letöltések könyvet, e-könyvet Identitás a XXI. században download MOBI, letöltések Identitás a XXI. században IPad, olvas Identitás a XXI. században MOBI, olvas Identitás a XXI. században DOC, ingyenes Identitás a XXI. században AWZ, Download e-könyvet Identitás a XXI. században iPad , ingyenes Identitás a XXI. században DJVU, Download Identitás a XXI. században e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Identitás a XXI. században DVD, olvas Identitás a XXI. században TXT, Book Identitás a XXI. században letöltések DJVU, Identitás a XXI. században letöltések könyvet ingyenes, Identitás a XXI. században letöltések könyvet pdf ingyenes, Identitás a XXI. században pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Identitás a XXI. században pdf ingyenes, Identitás a XXI. században letöltések könyvet epub ingyenes, Identitás a XXI. században ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply