Ideje az öregségnek

Polcz Alaine - Ideje az öregségnek

Kacagtunk mind a ketten, hogy olyan harisnyát tett oda halotti ruhának, amelyik csak térdig ér hogy ne kelljen kínlódni vele. Azt hiszem, mégis érdemes könyveket írni. Könyveket? Miért vétem el? Jó, ha egyet megírsz még.

Polcz Alaine 2002 és 2006 között rögzített naplójegyzetei megrázó erővel beszélnek az öregedésről, a test pusztulásáról, a halálról. A szaporodó fájdalmakat, mindennapi életét, szokásait, azok kényszerű változását, csatáját emlékeivel, jelenével, Istennel olyan közvetlen módon fogalmazza meg, hogy életével és halálával is támogatja mindazokat, akik előtt a meghalás nagy feladata áll.
Olyan ez a könyv, mintha csak mellé ülve vagy utazásaira elkísérve hallgatnánk, ahogy humorral és rengeteg kétellyel mesél arról, hogyan néz szembe most ő saját halálával.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ideje az öregségnek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ideje az öregségnek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789636765323
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2491383 / 1111873  TAGS:
  Online Ideje az öregségnek ebook, könyvet Ideje az öregségnek FB2, Download Ideje az öregségnek PDF , Download Ideje az öregségnek MOBI, Online Ideje az öregségnek könyvet, ingyenes letöltések Ideje az öregségnek IPhone, Online könyvet Ideje az öregségnek PDF, ingyenes Ideje az öregségnek DJVU, ingyenes letöltések Ideje az öregségnek TXT, letöltések Ideje az öregségnek RTF, Online Ideje az öregségnek FB2 , e-könyvet Ideje az öregségnek letöltések TXT, ingyenes Ideje az öregségnek letöltések könyvet, e-könyvet Ideje az öregségnek download MOBI, letöltések Ideje az öregségnek IPad, olvas Ideje az öregségnek MOBI, olvas Ideje az öregségnek DOC, ingyenes Ideje az öregségnek AWZ, Download e-könyvet Ideje az öregségnek iPad , ingyenes Ideje az öregségnek DJVU, Download Ideje az öregségnek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ideje az öregségnek DVD, olvas Ideje az öregségnek TXT, Book Ideje az öregségnek letöltések DJVU, Ideje az öregségnek letöltések könyvet ingyenes, Ideje az öregségnek letöltések könyvet pdf ingyenes, Ideje az öregségnek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ideje az öregségnek pdf ingyenes, Ideje az öregségnek letöltések könyvet epub ingyenes, Ideje az öregségnek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply