Idegen testünk

Závada Pál - Idegen testünk

Egy pesti fényképész-műteremben 1940 szeptemberében összegyűlnek a háziasszony, Weiner Janka rokoni, szerelmi és baráti vonzáskörének legfontosabb alakjai divatáru-boltos unokanővére, papnövendék öccse meg a régi társak, a katonadiplomata, a költőjelölt, az újságírók, a barátnők , sváb, magyar, zsidó és félzsidó magyarok. Izgalomban tartja őket az erdélyi országgyarapítás csakúgy, mint a fajvédelmi törvény miközben konokul, lázasan vagy reménytelenül szeretik egymást. Závada Pál színpadra állítja őket egyetlen éjszakára, hogy föltárja, honnan jöttek, s hogy bevilágítson a jövőjükbe: Mivé lesznek, mire a háború véget ér? Hőseinek sorsán keresztül próbálja megérteni, mit okoznak a szellem, a test és a lélek mélyén a XX. századi életbe vágó élmények és traumák. Hogyan válnak idegenné és leszakítandóvá az olyan nemzet-testrészek és ország-darabok, mint maga a magyar zsidóság vagy az alig-visszacsatolt területek? Mit jelent a háborús országveszejtés, miként csap le már az új önkény és hogy virulhatnak ki folyton az észjárás szégyenletes hagyományai? Az Idegen testünk talán a legmegrázóbb Závada-regény. Közelről érint, provokál.A Könyv Magyarul!


Letöltések Idegen testünk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Idegen testünk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  392
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789631426533
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Idegen testünk ebook, könyvet Idegen testünk FB2, Download Idegen testünk PDF , Download Idegen testünk MOBI, Online Idegen testünk könyvet, ingyenes letöltések Idegen testünk IPhone, Online könyvet Idegen testünk PDF, ingyenes Idegen testünk DJVU, ingyenes letöltések Idegen testünk TXT, letöltések Idegen testünk RTF, Online Idegen testünk FB2 , e-könyvet Idegen testünk letöltések TXT, ingyenes Idegen testünk letöltések könyvet, e-könyvet Idegen testünk download MOBI, letöltések Idegen testünk IPad, olvas Idegen testünk MOBI, olvas Idegen testünk DOC, ingyenes Idegen testünk AWZ, Download e-könyvet Idegen testünk iPad , ingyenes Idegen testünk DJVU, Download Idegen testünk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Idegen testünk DVD, olvas Idegen testünk TXT, Book Idegen testünk letöltések DJVU, Idegen testünk letöltések könyvet ingyenes, Idegen testünk letöltések könyvet pdf ingyenes, Idegen testünk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Idegen testünk pdf ingyenes, Idegen testünk letöltések könyvet epub ingyenes, Idegen testünk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply