Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek


Valószínűleg tettél már az alábbiakhoz hasonló kijelentést: Ki nem állhatom az alakomat! Bárcsak tudnám, hogyan fogyhatnék le! A többiek mindig csúfolnak, hogy kövér vagyok! Gyűlölöm magamat!
Ez a könyv választ ad azokra a problémákra, amelyekkel mindennap szembe kell nézned. Részletes tervet találsz benne arra vonatkozólag, hogyan kezeld ezeket a problémákat. Ne félj semmit, én végig melletted leszek! Máris belefoghatsz az életed átformálásába! (Jay McGraw)
Ez a könyv sok tizenéves életét fogja megváltoztatni. A fiatalok depressziójának egyik leggyakoribb oka, hogy nincsenek kibékülve a testsúlyukkal. Ezt a könyvet dr. Phil McGraw rendkívül sikeres és népszerű bestsellere, az Ideális testsúly egy életen át inspirálta. Jay McGraw könyve sajátos nehézséget jelentő kérdésekkel foglalkozik. Nem könnyű tizenévesnek lenni, de túlsúlyos tizenévesnek lenni még nehezebb. Ezt azok a fiatalok tudják csak igazán, akik naponta szenvednek társaik csúfolódó megjegyzéseitől, amelyektől visszhangzik az iskola folyosója. Jay közvetlenül és őszintén szól a tizenévesekhez, akik azt kapják ettől a könyvtől, amire annyira vágynak – megtudják, hogyan formálhatják át a testüket, a lelküket, az egész életüket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789637318290
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2083932 / 1008561
  Series:


  TAGS:
  Online Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek ebook, könyvet Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek FB2, Download Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek PDF , Download Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek MOBI, Online Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek könyvet, ingyenes letöltések Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek IPhone, Online könyvet Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek PDF, ingyenes Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek DJVU, ingyenes letöltések Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek TXT, letöltések Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek RTF, Online Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek FB2 , e-könyvet Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek letöltések TXT, ingyenes Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek letöltések könyvet, e-könyvet Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek download MOBI, letöltések Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek IPad, olvas Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek MOBI, olvas Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek DOC, ingyenes Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek AWZ, Download e-könyvet Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek iPad , ingyenes Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek DJVU, Download Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek DVD, olvas Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek TXT, Book Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek letöltések DJVU, Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek letöltések könyvet ingyenes, Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek pdf ingyenes, Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek letöltések könyvet epub ingyenes, Ideális testsúly egy életen át – Tizenéveseknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply