Ide a pénzt!

Alvin Hall - Ide a pénzt!

Sok a kérdés? Válaszok a világ működéséről a gyerekek nyelvén.
A gyermekek feje tele van okos és gyakran meglepő kérdésekkel, amiket a szülők gyakran nem tudnak megválaszolni. A HVG Okoskönyvek sorozat témái – azon túl, hogy inspirálják a gyermekek képzeletét, építik tudásukat –, remek, a szülőkkel közösen folytatott beszélgetésekre és további közös olvasásra sarkallnak.

A pénz körül forog a világ. De hogyan keletkezett? Miért foglal el központi szerepet az életünkben?
A pénz világa bonyolultnak és gyakran ijesztőnek tűnhet. Infláció, részvény, kamat érthetetlen fogalmak, amelyeken nehéz átlátni. Ismerd meg a pénz elképesztő történetét!
Fedezd fel az üzleti élet titkait! Légy ügyes pénzügyes, nem babra, zsebre megy a játék!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ide a pénzt! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ide a pénzt! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  630 gr
  ISBN:
  9789633041314
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239176 / 1093694
  Series:


  TAGS:
  Online Ide a pénzt! ebook, könyvet Ide a pénzt! FB2, Download Ide a pénzt! PDF , Download Ide a pénzt! MOBI, Online Ide a pénzt! könyvet, ingyenes letöltések Ide a pénzt! IPhone, Online könyvet Ide a pénzt! PDF, ingyenes Ide a pénzt! DJVU, ingyenes letöltések Ide a pénzt! TXT, letöltések Ide a pénzt! RTF, Online Ide a pénzt! FB2 , e-könyvet Ide a pénzt! letöltések TXT, ingyenes Ide a pénzt! letöltések könyvet, e-könyvet Ide a pénzt! download MOBI, letöltések Ide a pénzt! IPad, olvas Ide a pénzt! MOBI, olvas Ide a pénzt! DOC, ingyenes Ide a pénzt! AWZ, Download e-könyvet Ide a pénzt! iPad , ingyenes Ide a pénzt! DJVU, Download Ide a pénzt! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ide a pénzt! DVD, olvas Ide a pénzt! TXT, Book Ide a pénzt! letöltések DJVU, Ide a pénzt! letöltések könyvet ingyenes, Ide a pénzt! letöltések könyvet pdf ingyenes, Ide a pénzt! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ide a pénzt! pdf ingyenes, Ide a pénzt! letöltések könyvet epub ingyenes, Ide a pénzt! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply