Iacocca – Egy menedzser élete

Lee Iacocca - Iacocca - Egy menedzser élete

Lee Iacocca, az amerikai autóipar nagymenője, a Ford egykori vezérigazgatója és a Chrysler jelenlegi elnöke ma Amerika első számú nemzeti hőse. Államokszerte csak "szuper Iacoccának" hívják, úgy emlegetik, mint a "válságmenedzsert", "csodamenedzsert", népszerűsége a leghíresebb mozicsillagokét és tévékommentátorokét is felülmúlja. És ezen nincs mit csodálkozni, hiszen sztár ő is, mégpedig a javából, és amúgy igazi amerikai módra. Miután Henry Ford puszta féltékenységből elbocsátotta a Fordtól és a Chryslerhez került, talpra állította, sőt még a Fordnál is nyereségesebbé tette a csőd szélén tántorgó vállalatot. És ezzel Iacocca nemcsak a Chrysleren belül lett élő legendává, hanem Detroit határain messze túl is, az egész amerikai nép szemében. Vajon mi az oka ennek a féktelen Iacocca-imádatnak? Az, hogy Iacocca az amerikai embereszmény mindmáig érvényes modelljének, a "self-made man"-nek a megtestesítője, a "dolgozó gazdagok" rétegének képviselője, aki a rátermettségével és a szorgalmával jutott fel a csúcsra.
Önéletrajza, e korántsem szokványos bestseller, nem kis mértékben járult hozzá páratlan népszerűségéhez. Iacocca a könyvében is, akárcsak az életben, ellenállhatatlan lendülettel és eredményesen küzd meg a sikerért: mindvégig fogva tartja az olvasót egyrészt a sztori érdekességével, másrészt személyisége szuggesztivitásával és sokoldalúságával. A könyv is olyan sokszínű, mint szerzője és hőse: számos különféle műfaj és stílus ötvözete, mégsem heterogén, csak színes: hol gyöngéden érzelmes, hol pimaszul szabadszájú, hol ihletetten szárnyaló, hol tömören szakszerű: a hagyományos önéletrajzi elemek egy lenyűgöző karrier lépcsőfokai, buktatói és újra felívelése – ízes anekdotákkal és rosszmájú pletykákkal váltakoznak benne, a "képzeljétek, mi történt, de aztán senkinek egy szót se" összekacsintós intimitás után az autógyártás menetéről, az autóipar helyzetéről és a Chrysler talpra-állításáról szóló beszámoló bámulatos szakmai jártasságával, hatékony vezetés elveinek briliáns logikájú fejtegetésével vagy a reagani gazdaságpolitika kemény hangú bírálatával kínál új- és újfajta szellemi izgalmakat az olvasónak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Iacocca – Egy menedzser élete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Iacocca – Egy menedzser élete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  10 x 17 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632821033
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1988
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Iacocca – Egy menedzser élete ebook, könyvet Iacocca – Egy menedzser élete FB2, Download Iacocca – Egy menedzser élete PDF , Download Iacocca – Egy menedzser élete MOBI, Online Iacocca – Egy menedzser élete könyvet, ingyenes letöltések Iacocca – Egy menedzser élete IPhone, Online könyvet Iacocca – Egy menedzser élete PDF, ingyenes Iacocca – Egy menedzser élete DJVU, ingyenes letöltések Iacocca – Egy menedzser élete TXT, letöltések Iacocca – Egy menedzser élete RTF, Online Iacocca – Egy menedzser élete FB2 , e-könyvet Iacocca – Egy menedzser élete letöltések TXT, ingyenes Iacocca – Egy menedzser élete letöltések könyvet, e-könyvet Iacocca – Egy menedzser élete download MOBI, letöltések Iacocca – Egy menedzser élete IPad, olvas Iacocca – Egy menedzser élete MOBI, olvas Iacocca – Egy menedzser élete DOC, ingyenes Iacocca – Egy menedzser élete AWZ, Download e-könyvet Iacocca – Egy menedzser élete iPad , ingyenes Iacocca – Egy menedzser élete DJVU, Download Iacocca – Egy menedzser élete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Iacocca – Egy menedzser élete DVD, olvas Iacocca – Egy menedzser élete TXT, Book Iacocca – Egy menedzser élete letöltések DJVU, Iacocca – Egy menedzser élete letöltések könyvet ingyenes, Iacocca – Egy menedzser élete letöltések könyvet pdf ingyenes, Iacocca – Egy menedzser élete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Iacocca – Egy menedzser élete pdf ingyenes, Iacocca – Egy menedzser élete letöltések könyvet epub ingyenes, Iacocca – Egy menedzser élete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply