I let you go – Az igazság pillanata


Egy tragikus baleset. Minden olyan gyorsan történt. Senki sem láthatta előre, még ő sem. Vagy mégis?
Jenna Gray élete egyetlen pillanat alatt változott rémálommá. Utolsó reménye a továbblépésre az, ha mindent maga mögött hagy, és új életet kezd. Kétségbeesetten vágyakozva a menekülésre, Jenna egy elhagyatott kis házikóba költözik a walesi tengerparton, ám félelmei, gyásza, valamint emlékei arról a szörnyű novemberi éjszakáról, ami örökre megváltoztatta az életét, nem hagyják nyugodni.
Ray Stevens felügyelőnek kell igazságot szolgáltatnia Jennának, aki minden szülő rémálmát éli. Elszántsága az ügy megoldása érdekében átlép egy határt, amikor már nemcsak a szakmai, hanem a magánélete is összefonódik a nyomozással.
Amint Ray és csapata megpróbálja felderíteni az igazságot, Jenna lassan észreveszi a lehetőséget egy boldogabb jövőre. Ám múltja nem hagyja nyugodni, a következmények pedig elsöprőek lesznek.

Ajánlók:

Ez az írás megkapó, az elbeszélés pedig addiktív. Izgalom izgalmat követ, fenyegető hangulat és félelem uralkodik, a vég pedig nagyot szól. Ez egy olyan könyv, amit nem fogok elfelejteni egy jó darabig.
Amazon

A komplikált történetvezetés és a lenyűgöző karakterek teszik a könyvet az egyik legjobb lélektani thrillerré.
Goodreads

Viharos pszichológiai thriller, amelyben megvan minden: lélegzetelállító fordulatok, remek tempó és tökéletes jellemábrázolás. Ez a könyv szívszorító és letaglózó. Micsoda bemutatkozás Clare Mackintoshtól!
Library Journal

Egy újabb bombasiker azok számára, akik szerették a Lány a vonaton című könyvet Egy elképesztően intenzív, izgalmas regény, ami megfog, és soha, de soha nem enged el.
Daily Mail

Magával ragadó, hiteles és nagyon felkavaró. Rendkívüli és hihetetlenül okos alkotás. Clare Mackintosh megindítóan, döbbenetes fordulatokkal ír a gyászról, a bűntudatról és a félelemről.
Kirkus Reviews
A Könyv Magyarul!


Letöltések I let you go – Az igazság pillanata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések I let you go – Az igazság pillanata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  352 gr
  ISBN:
  9789632617268
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690018 / 1160591
  Series:


  TAGS:
  Online I let you go – Az igazság pillanata ebook, könyvet I let you go – Az igazság pillanata FB2, Download I let you go – Az igazság pillanata PDF , Download I let you go – Az igazság pillanata MOBI, Online I let you go – Az igazság pillanata könyvet, ingyenes letöltések I let you go – Az igazság pillanata IPhone, Online könyvet I let you go – Az igazság pillanata PDF, ingyenes I let you go – Az igazság pillanata DJVU, ingyenes letöltések I let you go – Az igazság pillanata TXT, letöltések I let you go – Az igazság pillanata RTF, Online I let you go – Az igazság pillanata FB2 , e-könyvet I let you go – Az igazság pillanata letöltések TXT, ingyenes I let you go – Az igazság pillanata letöltések könyvet, e-könyvet I let you go – Az igazság pillanata download MOBI, letöltések I let you go – Az igazság pillanata IPad, olvas I let you go – Az igazság pillanata MOBI, olvas I let you go – Az igazság pillanata DOC, ingyenes I let you go – Az igazság pillanata AWZ, Download e-könyvet I let you go – Az igazság pillanata iPad , ingyenes I let you go – Az igazság pillanata DJVU, Download I let you go – Az igazság pillanata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések I let you go – Az igazság pillanata DVD, olvas I let you go – Az igazság pillanata TXT, Book I let you go – Az igazság pillanata letöltések DJVU, I let you go – Az igazság pillanata letöltések könyvet ingyenes, I let you go – Az igazság pillanata letöltések könyvet pdf ingyenes, I let you go – Az igazság pillanata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet I let you go – Az igazság pillanata pdf ingyenes, I let you go – Az igazság pillanata letöltések könyvet epub ingyenes, I let you go – Az igazság pillanata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply