Húzós


Rónai Egon nagy sikerű műsorának legérdekesebb beszélgetéseiből szerkesztett kötetet. Vendégei a magyar kulturális, gazdasági és politikai élet legjavából kerültek ki. Az elgondolkodtató interjúkkal most könyv alakban találkozhat az olvasó.

"Remekül tudok élni, mert nagyon boldog tudok lenni, ha kisüt a nap. De ahogy múlik az idő, változik, mert tudja, jól vagyunk megteremtve. Fiatalon még sokkal könnyebben átlépünk tragédiákat. Ilyenkor meg már sokkal jobban nyomaszt az emberi szenvedés. Hihetetlen, hogy mit tudunk kitalálni egymás ellen!" – (Törőcsik Mari)

"A kapitalista piacgazdaságban nincs teljes foglalkoztatás, az a szocializmusban volt, amikor a kapun belüli munkanélküliség formájában eltűntették a kapun kívüli munkanélküliséget. Teljesen értelmetlen azzal a tudatot torzítani, és az embereket ilyen értelemben butítani, hogy teljes lesz a foglalkoztatás." – (Bokros Lajos)

"Rengeteg telefonviccet meg egyebeket csináltam, szeretem az életben is a váratlan helyzeteket, ilyen pánik szituációkban elég jól viselkedem. Azt szoktam mondani, hogy velem koccanni autóval, az egy mámor a másiknak. Mert én röhögve szállok ki, nem ordítok, hogy maga barom." – (Szilágyi János)

"Más idők voltak, az igaz. 2002-től tört el valami ebben az országban. 2002-ben, amikor nagyon sokadmagammal felültem oda a tribünre, Orbán Viktor beszéde mögé, akkor ez nagyon érdekes hatással volt a környezetemre." – (Kovács Kokó István)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Húzós ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Húzós ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  366
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9786155373107
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238626 / 1093113  TAGS:
  Online Húzós ebook, könyvet Húzós FB2, Download Húzós PDF , Download Húzós MOBI, Online Húzós könyvet, ingyenes letöltések Húzós IPhone, Online könyvet Húzós PDF, ingyenes Húzós DJVU, ingyenes letöltések Húzós TXT, letöltések Húzós RTF, Online Húzós FB2 , e-könyvet Húzós letöltések TXT, ingyenes Húzós letöltések könyvet, e-könyvet Húzós download MOBI, letöltések Húzós IPad, olvas Húzós MOBI, olvas Húzós DOC, ingyenes Húzós AWZ, Download e-könyvet Húzós iPad , ingyenes Húzós DJVU, Download Húzós e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Húzós DVD, olvas Húzós TXT, Book Húzós letöltések DJVU, Húzós letöltések könyvet ingyenes, Húzós letöltések könyvet pdf ingyenes, Húzós pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Húzós pdf ingyenes, Húzós letöltések könyvet epub ingyenes, Húzós ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply