Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon

Békés Enikő (Szerk.) - Kasza Péter (Szerk.) - Lengyel Réka (Szerk.) - Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon

A Szegedi Tudományegyetem és az MTA BTK Irodalomtudományi Intézete 2013. november 79. között Szegeden rendezte meg az első magyarországi neolatin konferenciát. A tanácskozáson több mint harminc előadás hangzott el a 1517. századi latin nyelvű történetírás és a 18. századi latin nyelvű irodalom témaköreiben. A kötetben, mely egyben az így meginduló Convivia Neolatina Hungarica-sorozat első darabja, az előadások alapján elkészült huszonkilenc tanulmány olvasható. A tanulmányok egy részének szerzői a historiográfia jobban vagy kevésbé ismert szerzőinek egy-egy művét értelmezik, értékelik újra, más részük további forráscsoportok (kommentár, epitáfium, ajánlás, követjelentés, könyvtárleírás) történeti, művelődéstörténeti, nyelvészeti és egyéb vonatkozásait elemzi, illetve a történetírással kapcsolatos elméleti reflexiókat tárja fel. Több dolgozat foglalkozik 18. századi, a széles körű adatgyűjtésen és a kritikus forráskezelésen alapuló, tudományos igényű történeti, irodalomtörténeti, klasszikafilológiai tárgyú munkákkal.A Könyv Magyarul!


Letöltések Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  506 gr
  ISBN:
  9786155478154
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2628925 / 1148970
  Series:


  TAGS:
  Online Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon ebook, könyvet Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon FB2, Download Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon PDF , Download Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon MOBI, Online Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon könyvet, ingyenes letöltések Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon IPhone, Online könyvet Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon PDF, ingyenes Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon DJVU, ingyenes letöltések Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon TXT, letöltések Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon RTF, Online Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon FB2 , e-könyvet Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon letöltések TXT, ingyenes Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon letöltések könyvet, e-könyvet Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon download MOBI, letöltések Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon IPad, olvas Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon MOBI, olvas Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon DOC, ingyenes Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon AWZ, Download e-könyvet Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon iPad , ingyenes Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon DJVU, Download Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon DVD, olvas Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon TXT, Book Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon letöltések DJVU, Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon letöltések könyvet ingyenes, Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon letöltések könyvet pdf ingyenes, Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon pdf ingyenes, Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon letöltések könyvet epub ingyenes, Humanista történetírás és neolatin irodalom a 15-18. századi Magyarországon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply