Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból

Jocelyn K. Glei - Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból

Miért dolgozzunk állandó béta üzemmódban? Hogyan válhat kedvtelésünk hivatássá? Mi mindennel járulhatnak hozzá mások képességeink kibontakoztatásához?
Ebben az igényesen összeállított kötetben húsz, a maga területén meghatározó vezető, többek között Scott Belsky, Jocelyn K. Glei és Tony Schwartz mutatja be a gyökeresen átalakult munkaerőpiacon bevált stratégiáit. Ehhez kapunk praktikus tippeket a karrierlehetőségeink megteremtése, az önfejlesztés, a networking és a kockázatvállalás témájában. Hasznos útravaló, hogy ne csupán sodródjunk a munka világában, hanem megelégedéssel végezzük a küldetésünknek érzett feladatokat.

A Behance
A Behance a kreatív projektek bemutatásának és megismerésének teret adó, vezető online platform. Küldetésének érzi a kreatív szakemberek támogatását. A legkülönfélébb ágazatok alkotói a portál révén szereplési lehetőséghez jutnak és hírnévre tehetnek szert. Mindezek mellett számtalan internetes oldal portfóliómegosztó felülete is a Behance megoldásaira épül, ilyen például az Adweek, a Rhode Island School of Design és a National Design Awards website-ja. Világszerte számos vállalat és rajongó használja a Behance-et, hogy figyelemmel kísérje vagy akár szerződtesse a legnagyobb tehetségeket.
www.behance.com

A 99U
A Behance azért hozta létre a 99U-t, hogy összeállítsa az ötletek megvalósítását segítő hiányzó tananyagot. Webby-díjas website-jukon, a 99U.com-on interjúkat, cikkeket és videókat tesznek közzé, évenként megrendezik New Yorkban a 99U Konferenciát, és ezt a témát járja körül korábbi bestsellerük, A megvalósítás hogy az ötlet valóra váljon, valamint legújabb 99U könyvsorozatuk is.

A sorozat további kötetei:
Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból! Szakértelem, kockázatvállalás, fantasztikus karrier
Alkossunk maradandót! Az értékteremtő vállalkozás felépítése
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789633043349
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679879 / 1156178
  Translator:


  TAGS:
  Online Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból ebook, könyvet Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból FB2, Download Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból PDF , Download Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból MOBI, Online Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból könyvet, ingyenes letöltések Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból IPhone, Online könyvet Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból PDF, ingyenes Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból DJVU, ingyenes letöltések Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból TXT, letöltések Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból RTF, Online Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból FB2 , e-könyvet Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból letöltések TXT, ingyenes Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból letöltések könyvet, e-könyvet Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból download MOBI, letöltések Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból IPad, olvas Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból MOBI, olvas Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból DOC, ingyenes Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból AWZ, Download e-könyvet Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból iPad , ingyenes Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból DJVU, Download Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból DVD, olvas Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból TXT, Book Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból letöltések DJVU, Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból letöltések könyvet ingyenes, Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból letöltések könyvet pdf ingyenes, Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból pdf ingyenes, Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból letöltések könyvet epub ingyenes, Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply