Hová tűnt a torta?


A Hová tűnt a torta? egy izgalmas és kalandos képeskönyv, amelyben minden egyes oldalon egy összefüggő, de mégis különböző mese bontakozik ki. A könyv egészében egy óriási kép, ahol a részletekben elmerülve a gyerekek – és szülők – fantáziájára bízva alakul ki egy-egy történet. A Hová tűnt a torta? egy meglepő labirintus szavak nélkül, amelyben minden egyes "újraolvasás" során a mese egyre részletgazdagabbá válik a gyerekek fejében. A könyv fejleszti a történetmesélés képességét, ezzel együtt pedig a kreativitást és a beszédkészséget is. A kizárólag illusztrációkra épülő mesekönyv egy kirakós játék, amelyben a gyerekek – és szülők – fantáziájára bízva alakul ki egy-egy történet. A könyv elnyerte a holland Ezüst toll díjat. A szerzőről Thé-Thjong King Indonézia szigetén, Jáván született, és Hollandiában végezte tanulmányait. Pályafutását karikaturistaként kezdte, ám később az érdeklődése a gyerekkönyvek felé fordult. Ma már Khing Hollandia egyik legünnepeltebb illusztrátora, több rangos díj nyertese. Könyveit világszerte több nyelvre lefordították.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hová tűnt a torta? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hová tűnt a torta? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  135 gr
  ISBN:
  9789638962744
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2564108 / 1124412  TAGS:
  Online Hová tűnt a torta? ebook, könyvet Hová tűnt a torta? FB2, Download Hová tűnt a torta? PDF , Download Hová tűnt a torta? MOBI, Online Hová tűnt a torta? könyvet, ingyenes letöltések Hová tűnt a torta? IPhone, Online könyvet Hová tűnt a torta? PDF, ingyenes Hová tűnt a torta? DJVU, ingyenes letöltések Hová tűnt a torta? TXT, letöltések Hová tűnt a torta? RTF, Online Hová tűnt a torta? FB2 , e-könyvet Hová tűnt a torta? letöltések TXT, ingyenes Hová tűnt a torta? letöltések könyvet, e-könyvet Hová tűnt a torta? download MOBI, letöltések Hová tűnt a torta? IPad, olvas Hová tűnt a torta? MOBI, olvas Hová tűnt a torta? DOC, ingyenes Hová tűnt a torta? AWZ, Download e-könyvet Hová tűnt a torta? iPad , ingyenes Hová tűnt a torta? DJVU, Download Hová tűnt a torta? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hová tűnt a torta? DVD, olvas Hová tűnt a torta? TXT, Book Hová tűnt a torta? letöltések DJVU, Hová tűnt a torta? letöltések könyvet ingyenes, Hová tűnt a torta? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hová tűnt a torta? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hová tűnt a torta? pdf ingyenes, Hová tűnt a torta? letöltések könyvet epub ingyenes, Hová tűnt a torta? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply