Hőszivattyús fűtések

Reinhard Hoffmann - Hőszivattyús fűtések

A fűtéshez vagy a meleg víz készítéséhez a legolcsóbb a természetben található energia. Ezt hőszivattyúval tudjuk kinyerni. A könyv kimondottan a fűtéshez használt hőszivattyús rendszerekhez ad konkrét példákat.

A tartalomból: Gazdaságosság és környezetvédelem; Költségelemzés és gazdaságossági számítás; Energiaköltségek (németországi példák); Az üzemeltetési költségek összehasonlítása más fűtési rendszerekkel; Hőszivattyúk helyszíni vizsgálata; Az üzemeltetők tapasztalatai; A peremfeltételek változtatásának hatása az energiafogyasztásra.
A hőszivattyú működésének alapelve és típusai; A hőszivattyú működése; Hőforrások; Felszínhez közeli talajhő-kollektor; Talajhőszonda; Talajvíz és felszíni vizek; A levegő mint hőförrás; Gázüzemű hőszivattyúk.
A hőszivattyús fűtőberendezés tervezése; A hőforrások sajátosságai; Talajkollektoros rendszerek; Talajszondás rendszerek; Talajvíz; A környező levegőből nyert hő; Meleg víz készítése; Szellőztetőberendezés; Hűtőfunkció; Puffertároló; Hőhasznosító berendezés, fűtési rendszer; Felületi fűtés; Fűtőtestek/radiátorok; A hőszükséglet meghatározása; A hőszivattyú kiválasztása.

Telepítés; Munkák talajhő-forrásos és sóoldatos rendszer esetén; Talajkollektor; Talajszonda; Tömörségi vizsgálat, a berendezés feltöltése és légtelenítése;
A talajvíz mint hőforrás; A levegő mint hőforrás; A hőszivattyú beltéri felállítása; A hőszivattyú felállítása a szabadban; Falátvezetések; Bekötés a fűtési rendszerbe.
Kombinálás napkollektoros berendezésekkel, új fejlesztések; Napkollektoros melegvíz-készítés; A belső terek fűtésének támogatása; Új megoldások.

A hőszivattyús fűtések optimális beállítása; Szabályozás; Hidraulikus beszabályozás.

Hibaforrások és üzemzavarok. A hőszivattyús fűtés előnyei és hátrányai.
A földmunkák biztonsági követelményei; Fűtési költségek összehasonlítása (Németország, 2008. januári állapot); Szakkifejezések.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hőszivattyús fűtések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hőszivattyús fűtések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  84
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789632781969
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217662 / 1073625
  Series:


  TAGS:
  Online Hőszivattyús fűtések ebook, könyvet Hőszivattyús fűtések FB2, Download Hőszivattyús fűtések PDF , Download Hőszivattyús fűtések MOBI, Online Hőszivattyús fűtések könyvet, ingyenes letöltések Hőszivattyús fűtések IPhone, Online könyvet Hőszivattyús fűtések PDF, ingyenes Hőszivattyús fűtések DJVU, ingyenes letöltések Hőszivattyús fűtések TXT, letöltések Hőszivattyús fűtések RTF, Online Hőszivattyús fűtések FB2 , e-könyvet Hőszivattyús fűtések letöltések TXT, ingyenes Hőszivattyús fűtések letöltések könyvet, e-könyvet Hőszivattyús fűtések download MOBI, letöltések Hőszivattyús fűtések IPad, olvas Hőszivattyús fűtések MOBI, olvas Hőszivattyús fűtések DOC, ingyenes Hőszivattyús fűtések AWZ, Download e-könyvet Hőszivattyús fűtések iPad , ingyenes Hőszivattyús fűtések DJVU, Download Hőszivattyús fűtések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hőszivattyús fűtések DVD, olvas Hőszivattyús fűtések TXT, Book Hőszivattyús fűtések letöltések DJVU, Hőszivattyús fűtések letöltések könyvet ingyenes, Hőszivattyús fűtések letöltések könyvet pdf ingyenes, Hőszivattyús fűtések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hőszivattyús fűtések pdf ingyenes, Hőszivattyús fűtések letöltések könyvet epub ingyenes, Hőszivattyús fűtések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply