Horgony és vitorla


Mi változott Trianon óta? Mit felejtettünk el mi, magyarok, s mi az, amit nem? És mi az, amit sohasem lehet, sohasem szabad elfelejtenünk? Mihez kell ragaszkodnunk? Milyen morális állapotban van most a magyarság?
Milyen a nemzettudatunk? Státusztörvény: horgony vagy vitorla – menni vagy maradni?
Az interjúkötet szerzője, Jezsó Ákos többek közt ezekre a kérdésekre keresi a választ Tempfli József, Nagyvárad római katolikus megyés püspökével beszélgetve.
A könyv olvasása közben gyakorta érezhetjük, e legendás hírű főpap gondolatban mily sokszor öleli
magához szeretett népének minden egyes fiát. De azt is megtudhatjuk, hogy e szelíd püspök milyen kérlelhetetlenül erélyes, ha hitetlenséget, önzést, kishitűséget Iát, s milyen félelmet nem ismerő
elszántsággal emeli fel szavát a “korszellemnek” kikiáltott szabadosság, a féktelen törtetés, a harácsolás, mások eltiprása ellen.A Könyv Magyarul!


Letöltések Horgony és vitorla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Horgony és vitorla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9639461199
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2103377 / 1015866  TAGS:
  Online Horgony és vitorla ebook, könyvet Horgony és vitorla FB2, Download Horgony és vitorla PDF , Download Horgony és vitorla MOBI, Online Horgony és vitorla könyvet, ingyenes letöltések Horgony és vitorla IPhone, Online könyvet Horgony és vitorla PDF, ingyenes Horgony és vitorla DJVU, ingyenes letöltések Horgony és vitorla TXT, letöltések Horgony és vitorla RTF, Online Horgony és vitorla FB2 , e-könyvet Horgony és vitorla letöltések TXT, ingyenes Horgony és vitorla letöltések könyvet, e-könyvet Horgony és vitorla download MOBI, letöltések Horgony és vitorla IPad, olvas Horgony és vitorla MOBI, olvas Horgony és vitorla DOC, ingyenes Horgony és vitorla AWZ, Download e-könyvet Horgony és vitorla iPad , ingyenes Horgony és vitorla DJVU, Download Horgony és vitorla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Horgony és vitorla DVD, olvas Horgony és vitorla TXT, Book Horgony és vitorla letöltések DJVU, Horgony és vitorla letöltések könyvet ingyenes, Horgony és vitorla letöltések könyvet pdf ingyenes, Horgony és vitorla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Horgony és vitorla pdf ingyenes, Horgony és vitorla letöltések könyvet epub ingyenes, Horgony és vitorla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply