Honfoglalás II.

Benkő László - Honfoglalás II.

A magyar honfoglalást és az azt megelőző időszakot bemutató nagyszabású trilógia második kötetében Gecse, a magyar solymász – elszakadva törzsétől, véreitől és etelközi otthonától – Pannóniában él. Beilleszkedik az ottani szlávok és frankok társadalmába, felesége és családja van, de mégis ízig-vérig magyar marad. Békétlen ez a vidék, sorra lobbannak a tüzek, egymást öli a morva, a bolgár, a szláv és a frank, a Fekete-tenger által határolt ligetes sztyeppén pedig Álmos, a magyarok nagyfejedelme megszilárdítani igyekszik a kazárok ellenében kivívott függetlenséget.
Gecse egy veszélyes helyzet miatt bujdosásra kényszerül, s csak arra képes gondolni, hogy hazatérjen az etelközi szállásterületre. Fiát, Majkot jólelkű avarok veszik pártfogásukba. Bár ő is az ősi földre igyekezne vissza, ám fogságba jutván kényszerű kitérőt tesz az akkor még Új Rómának nevezett Konstantinápoly felé. A császár körül intrikáló talpnyalók belviszályt szítanak, aminek Majk gazdája a háznépével együtt áldozatul esik. Hol jut otthonhoz, befogadja-e az ifjúvá cseperedett gyermeket bárki is az idegen földön? És miféle erők mozgatják a szálakat, hogy nagyapja, Beke sorsát követve maga is besenyők között folytassa életét, miközben hazájában árulónak bélyegzik?
Etelközben pedig folyik a készülődés: Álmos és Árpád erősítik a törzsszövetséget, és okos diplomáciával, győztes csatákkal hírnevet és tiszteletet vívnak ki. Új Róma és Kazária egyaránt féli a magyart, nemkülönben az általuk sarcolt szláv népek. Keleten forrong a sztyeppe. A szállásaikról elűzött népek helyet követelnek maguknak, és magasra csapnak a kétségbeesés lángjai. A gyenge menthetetlenül elpusztul, vagy beolvad más népekbe.
A nagy folyókon túli keleti gyepű mögött pedig idegen hadak gyülekeznek…A Könyv Magyarul!


Letöltések Honfoglalás II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Honfoglalás II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  395
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789632673660
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709752 / 1171173  TAGS:
  Online Honfoglalás II. ebook, könyvet Honfoglalás II. FB2, Download Honfoglalás II. PDF , Download Honfoglalás II. MOBI, Online Honfoglalás II. könyvet, ingyenes letöltések Honfoglalás II. IPhone, Online könyvet Honfoglalás II. PDF, ingyenes Honfoglalás II. DJVU, ingyenes letöltések Honfoglalás II. TXT, letöltések Honfoglalás II. RTF, Online Honfoglalás II. FB2 , e-könyvet Honfoglalás II. letöltések TXT, ingyenes Honfoglalás II. letöltések könyvet, e-könyvet Honfoglalás II. download MOBI, letöltések Honfoglalás II. IPad, olvas Honfoglalás II. MOBI, olvas Honfoglalás II. DOC, ingyenes Honfoglalás II. AWZ, Download e-könyvet Honfoglalás II. iPad , ingyenes Honfoglalás II. DJVU, Download Honfoglalás II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Honfoglalás II. DVD, olvas Honfoglalás II. TXT, Book Honfoglalás II. letöltések DJVU, Honfoglalás II. letöltések könyvet ingyenes, Honfoglalás II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Honfoglalás II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Honfoglalás II. pdf ingyenes, Honfoglalás II. letöltések könyvet epub ingyenes, Honfoglalás II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply