Honfoglalás I.

Benkő László - Honfoglalás I.

A magyar honfoglalásról szóló, három kötetet magába foglaló, hiteles történelmi tényekre alapozott, ám lebilincselően izgalmas regényfolyam első része az olvasót a IX. század közepére repíti vissza, a magyarok levédiai és etelközi őshazájába. A lendületes és nagy ívű mű cselekménye több szálon futva egy családregény-trilógia alapjait teremti meg.
Beke, a fiatal "mogyeri" vitéz élete szerencsétlen fordulatot vesz, mikor egy véletlen baleset során halálosan megsebesíti legjobb barátját. A családi vérbosszú elől menekülve más magyar törzsben keresi a boldogulást, s hogy zsákmányt és ennek révén feleséget szerezzen, részt vesz a Kazár Birodalom oldalán segédhadként fellépő magyar sereg harcaiban. Az itt szerzett csaknem végzetes sebesüléséből a sors szeszélye folytán éppen az ellenséges besenyők gyógyítják fel, és a vitéz rádöbben: a magyar törzsek első számú ellensége nem ez a hozzájuk nagyon is hasonló és másoknak kiszolgáltatott pusztai nép, hanem a kazár alávetettség.
A magyarok nagyfejedelme és a törzsfők hasonlóan gondolkodnak, ezért  diplomáciai és katonai fondorlatok útján megkezdődik a lassú, de tervszerű elszakadás a kazár kaganátustól, ám ez idő tájt a magyar törzsszövetség előtt még számtalan kemény küzdelem és véres csata áll. A regényt végigkíséri Beke és Virág szívszorító szerelmi története, amely kiteljesedésének minduntalan gátat szab a népek vándorlásából fakadó történelmi kényszer. Levédia földje lassan már a múlté, és az új szállásterület, Etelköz megtartása a kazároktól való függetlenedést követően is komoly bonyodalmakba ütközik.
Az ősi magyarság életének és történetének e rendkívül fontos szelete Beke és bajtársai, a magyar törzsi vezetők döntései és cselekedetei, valamint Virág és titokban megszült fia, Gecse, a solymász személyes sorsán keresztül tárul elénk.
A történet tovább folytatódik az Idegen tüzek című kötetben, és A megszerzett föld honfoglalásunkat bemutató sorai által válik teljessé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Honfoglalás I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Honfoglalás I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  403
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  494 gr
  ISBN:
  9789632673653
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709750 / 1171172  TAGS:
  Online Honfoglalás I. ebook, könyvet Honfoglalás I. FB2, Download Honfoglalás I. PDF , Download Honfoglalás I. MOBI, Online Honfoglalás I. könyvet, ingyenes letöltések Honfoglalás I. IPhone, Online könyvet Honfoglalás I. PDF, ingyenes Honfoglalás I. DJVU, ingyenes letöltések Honfoglalás I. TXT, letöltések Honfoglalás I. RTF, Online Honfoglalás I. FB2 , e-könyvet Honfoglalás I. letöltések TXT, ingyenes Honfoglalás I. letöltések könyvet, e-könyvet Honfoglalás I. download MOBI, letöltések Honfoglalás I. IPad, olvas Honfoglalás I. MOBI, olvas Honfoglalás I. DOC, ingyenes Honfoglalás I. AWZ, Download e-könyvet Honfoglalás I. iPad , ingyenes Honfoglalás I. DJVU, Download Honfoglalás I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Honfoglalás I. DVD, olvas Honfoglalás I. TXT, Book Honfoglalás I. letöltések DJVU, Honfoglalás I. letöltések könyvet ingyenes, Honfoglalás I. letöltések könyvet pdf ingyenes, Honfoglalás I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Honfoglalás I. pdf ingyenes, Honfoglalás I. letöltések könyvet epub ingyenes, Honfoglalás I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply