Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o.


Az ember szellemi és érzelmi stabilitást adó értékrendszerét próbálja feléleszteni a tankönyv. Az első részben (5. osztályos) rövid magyarázó szöveggel, sok színes képpel mutatja be a magyar parasztházat. A népi táplálkozás fejezet a magyar ízekkel, étkezési szokásokkal ismerteti meg a gyerekeket. Kitérünk a nők és férfiak viseletére, a családban betöltött szerepére. Az első részt a karácsonyi ünnepkör és a farsang tárgyalásával zárjuk le. A második (6. osztályos) rész a parasztház gazdasági épületeit, a kamrát, az ólat, a terménytárolókat ismerteti meg. A mesteremberekkel foglalkozó leckéből megtudhatják, melyek a falusi emberek nélkülözhetetlen eszközei. A 6. osztályos modul második részét a húsvéti és a pünkösdi ünnepkör tárgyalásával zárjuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv – kopottas
  Kiadó:
  Apáczai Kiadó
  Oldalak száma:
  174
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  0489004013498
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  SL#2105052767  TAGS:
  Online Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. ebook, könyvet Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. FB2, Download Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. PDF , Download Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. MOBI, Online Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. könyvet, ingyenes letöltések Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. IPhone, Online könyvet Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. PDF, ingyenes Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. DJVU, ingyenes letöltések Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. TXT, letöltések Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. RTF, Online Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. FB2 , e-könyvet Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. letöltések TXT, ingyenes Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. letöltések könyvet, e-könyvet Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. download MOBI, letöltések Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. IPad, olvas Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. MOBI, olvas Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. DOC, ingyenes Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. AWZ, Download e-könyvet Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. iPad , ingyenes Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. DJVU, Download Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. DVD, olvas Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. TXT, Book Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. letöltések DJVU, Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. letöltések könyvet ingyenes, Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. letöltések könyvet pdf ingyenes, Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. pdf ingyenes, Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. letöltések könyvet epub ingyenes, Hon- és népismeret A és B modul 5-6. o. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply