Holnemvolt Csodaország

Shannon Hale - Holnemvolt Csodaország

Az Ever After High diákjai eddig kötelességtudóan aláírták a Mesehősök Végzetkönyvét, ezzel megfogadták, hogy eljátsszák a mesében előre megírt szerepüket.
A suliba azonban betoppant Raven Queen, és már az elején mindent felbolygatott! Az örökség napján szembeszegült a sorsával, s azóta senki meséje nincs biztonságban, még az előkelő Apple White-é sem!

A világ azonban akkor áll csak igazán a feje tetejére, amikor egy különös csodaországi lény beszabadul Holnemvoltországba, és kerge varázserejével mindent összezavar. Úgy tűnik, egyedül Lizzie Hearts, a Szívkirálynő lánya és Csodaország trónörököse nem bolondult meg teljesen. És persze a fából faragott Cedar Wood, Pinokkió lánya, na meg és Madeline Hatter, a Bolond Kalapos lánya sem. (Vagy legalább nem lett bolondabb, mint volt.) Most rajtuk áll, hogy megmentsék barátaikat a csodaországi varázslattól, ami megfosztaná őket és Holnemvoltország összes meséjét a boldog fusselvélétől.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Holnemvolt Csodaország ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Holnemvolt Csodaország ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  292
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789631198508
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2636427 / 1149416
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Holnemvolt Csodaország ebook, könyvet Holnemvolt Csodaország FB2, Download Holnemvolt Csodaország PDF , Download Holnemvolt Csodaország MOBI, Online Holnemvolt Csodaország könyvet, ingyenes letöltések Holnemvolt Csodaország IPhone, Online könyvet Holnemvolt Csodaország PDF, ingyenes Holnemvolt Csodaország DJVU, ingyenes letöltések Holnemvolt Csodaország TXT, letöltések Holnemvolt Csodaország RTF, Online Holnemvolt Csodaország FB2 , e-könyvet Holnemvolt Csodaország letöltések TXT, ingyenes Holnemvolt Csodaország letöltések könyvet, e-könyvet Holnemvolt Csodaország download MOBI, letöltések Holnemvolt Csodaország IPad, olvas Holnemvolt Csodaország MOBI, olvas Holnemvolt Csodaország DOC, ingyenes Holnemvolt Csodaország AWZ, Download e-könyvet Holnemvolt Csodaország iPad , ingyenes Holnemvolt Csodaország DJVU, Download Holnemvolt Csodaország e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Holnemvolt Csodaország DVD, olvas Holnemvolt Csodaország TXT, Book Holnemvolt Csodaország letöltések DJVU, Holnemvolt Csodaország letöltések könyvet ingyenes, Holnemvolt Csodaország letöltések könyvet pdf ingyenes, Holnemvolt Csodaország pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Holnemvolt Csodaország pdf ingyenes, Holnemvolt Csodaország letöltések könyvet epub ingyenes, Holnemvolt Csodaország ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply