Holnap találkozunk

Tore Renberg - Holnap találkozunk

SZILÁGYI ORSOLYA fordítása

A Holnap találkozunk helyszíne Stavanger, a szerző szülővárosa és annak környéke. A történetet tizenegy mesélő mondja el, akik ugyanannak a városnak gyökeresen különböző világaiból érkeznek – középiskolás fiatalok, két diák magányos és kétségbeesett apja, vagy éppen a változó időkhöz alkalmazkodni próbáló két kisstílű bűnöző. Mindannyian az életükben tátongó űrt próbálják betölteni valamivel. Pal, az elvált, kétgyermekes férfi szégyenletes titkot rejteget, ami hatalmas adósságba kényszerítette – nagyobba, mint amelyet szerény közalkalmazotti fizetéséből valaha is kifizethetne. Minden megtenne azért, hogy ezt titokban tartsa – legfőképpen tinédzser lányai és volt felesége előtt. A tizenhat éves Sandra szintén titkot őriz: szerelmes az ellenállhatatlan, bűnöző Daniel Williambe. Szerelme – úgy érzi – olyan erős és tiszta, hogy semmi sem állhat az útjába. Ám Cecilie cipeli mindőjük közül a legsúlyosabb titkot, egy benne fejlődő gyermeket. Csak reménykedhet benne, hogy Rudi, a barátja a gyermek apja, akit szeret ugyan, de mindeközben úgy érzi, hogy kispályás bűnöző életmódjuk csapdába ejtette őt. Arról álmodik, hogy egyszer mindezt maga mögött hagyhatja. Három sorsfordító szeptemberi napon keresztezik egymást ezek az életek, hogy a brutalitás és a nevetés, a tragédia és a szerelem örvényéből egyszer és mindenkorra megváltozva bukjanak felszínre.
A Holnap találkozunk a legjobb északi irodalom képviselője, fekete humorú neo-noir dráma. Egy olyan világ regénye, melyben a hűvös józanság és a távolságtartó jómodor mögött a barátság, a bűn, a magány és a tragikus halál rejtőznek. A szerzőt a regény kritikusai Norvégia és Nagy-Britannia szerte Balzachoz és George R.R. Martinhoz, valamint a modern HBO-sorozatok szerzőihez hasonlítják.

TORE RENBERG (1972, Stavanger) norvég író, drámaíró és forgatókönyv író. Számos nagysikerű regény szerzője, melyekből generációs mérföldkövet jelentő filmek is készültek. Legismertebbek a magyarul a L’Harmattan Kiadó gondozásában megjelent Szerettem másképp is (2010), Mégis van apám (2012) és Charlotte Isabel Hansen (2014). A nemzetközi sikert a Holnap találkozunk című regénye hozta meg számára, mely egyszerre jelent meg Norvégiában és Nagy-Britanniában. Tucatnyi irodalmi díja közül kiemelkedik a Norvég Könyvterjesztők Díja, a Norvég Kulturális Tanács Díja és a Stavanger Aftenblads Kulturális Díj.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Holnap találkozunk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Holnap találkozunk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  622
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  708 gr
  ISBN:
  9789634143048
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706246 / 1168898
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Holnap találkozunk ebook, könyvet Holnap találkozunk FB2, Download Holnap találkozunk PDF , Download Holnap találkozunk MOBI, Online Holnap találkozunk könyvet, ingyenes letöltések Holnap találkozunk IPhone, Online könyvet Holnap találkozunk PDF, ingyenes Holnap találkozunk DJVU, ingyenes letöltések Holnap találkozunk TXT, letöltések Holnap találkozunk RTF, Online Holnap találkozunk FB2 , e-könyvet Holnap találkozunk letöltések TXT, ingyenes Holnap találkozunk letöltések könyvet, e-könyvet Holnap találkozunk download MOBI, letöltések Holnap találkozunk IPad, olvas Holnap találkozunk MOBI, olvas Holnap találkozunk DOC, ingyenes Holnap találkozunk AWZ, Download e-könyvet Holnap találkozunk iPad , ingyenes Holnap találkozunk DJVU, Download Holnap találkozunk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Holnap találkozunk DVD, olvas Holnap találkozunk TXT, Book Holnap találkozunk letöltések DJVU, Holnap találkozunk letöltések könyvet ingyenes, Holnap találkozunk letöltések könyvet pdf ingyenes, Holnap találkozunk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Holnap találkozunk pdf ingyenes, Holnap találkozunk letöltések könyvet epub ingyenes, Holnap találkozunk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply