Hollóasszony

Ugron Zsolna - Hollóasszony

Ugron Zsolna új regényében megkapó érzékenységgel ábrázolja Szilágyi Erzsébetet, a nagy dolgokra hivatott, isteni küldetéssel felruházott lelket. A meggyötört és különc lányt, aki képtelen közel engedni bárkit is magához. A határozott és okos nőt, aki megtanul érvényesülni egy férfiak uralta világban. Az anyát, aki bármire képes, hogy megvédje gyermekeit. Az asszonyt, aki naggyá válni segítette a Hunyadiakat.

Megjött a másik Hunyadi János, és engem csak az érdekelt, megvéd-e, ígéri-e, hogy erős falak között tart, míg élek. Azt felelte, megvéd. Azt mondta, hogy csak az nem fél, aki másokért cselekszik. Nem értettem, de mindent odaadtam volna azért, hogy megértsem, hogyan lehet félelem nélkül élni. Az öccsét kedvesebbnek találtam. Kedvesebb is lett a lelkemnek. Ha voltam szerelmes, a fiatalabb Hunyadiba voltam. Szükségem az idősebbre volt. A testem egyiket sem vágyta, soha férfit nem akart. Csak fiúkat, gyermeket, azt akartam. Magamnak.

Ugron Zsolna megint lebilincselő könyvet írt. A varázslatos magyar múlt világába meríti az olvasót ez a szuggesztív és érzékeny regény; megelevenedik a középkor, megtelik érző, szenvedő, örömre vágyó emberekkel. Nemcsak megértjük: megtapasztaljuk, a bőrünkön érezzük s a szereplőkkel együtt éljük meg a 15. század magyarjainak sorsát.
Péterfy Gergely
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hollóasszony ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hollóasszony ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  157
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  234 gr
  ISBN:
  9789634330196
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690355 / 1160659
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Hollóasszony ebook, könyvet Hollóasszony FB2, Download Hollóasszony PDF , Download Hollóasszony MOBI, Online Hollóasszony könyvet, ingyenes letöltések Hollóasszony IPhone, Online könyvet Hollóasszony PDF, ingyenes Hollóasszony DJVU, ingyenes letöltések Hollóasszony TXT, letöltések Hollóasszony RTF, Online Hollóasszony FB2 , e-könyvet Hollóasszony letöltések TXT, ingyenes Hollóasszony letöltések könyvet, e-könyvet Hollóasszony download MOBI, letöltések Hollóasszony IPad, olvas Hollóasszony MOBI, olvas Hollóasszony DOC, ingyenes Hollóasszony AWZ, Download e-könyvet Hollóasszony iPad , ingyenes Hollóasszony DJVU, Download Hollóasszony e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hollóasszony DVD, olvas Hollóasszony TXT, Book Hollóasszony letöltések DJVU, Hollóasszony letöltések könyvet ingyenes, Hollóasszony letöltések könyvet pdf ingyenes, Hollóasszony pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hollóasszony pdf ingyenes, Hollóasszony letöltések könyvet epub ingyenes, Hollóasszony ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply