Hölgy alulnézetből

Győry Domonkos - Hölgy alulnézetből

"Győry Domonkos regénye "pergő ritmusban, izgalmasan fordulatos cselekményvezetéssel és tűéles precizitású stílusban avat be egy fontos hivatal belső viszonyaiba (…), érezhetően belülről ismeri a kisregényben ábrázolt hivatali világot, miközben egy pszichológus érzékenységével és tudásával közelít alakjaihoz, az alakok által megtestesített témához: a rendszerváltozást követő évek – nem igazán jó irányba történő – átalakulásához" – írja egy recenzense.
"- Kólát ittunk kisbarackkal – mondta Töppedt, és jelentőségteljesen a szemébe nézett.
Bőri bólintott, és elképzelte, milyen íze lehetett annak a kisbarackos kólának. – Ott és akkor szerveztek be – folytatta Töppedt, és láthatóan elszomorodott az emlék felidézésére, Bőri pedig arra gondolt, hogy ez a fickó is olyan utat futott, mint bárki más, lehetett volna biztonsági őr egy nyugdíjasgarzonházban, lehetett volna családapa vagy vasúti jegykezelő, akármi. Azonban megitta a kisbarackos kólát, és onnét már nem volt hova tovább. Banális – gondolta Bőri."
Mari sikeres üzletasszony, valaha a testével kereste kenyerét. Most azonban utánanyúlt a múlt. Levitézlett ügynökök, oligarchák játszmái között, hatalmi érdekek kereszttüzében kell boldogulnia.
Győry Domonkos regénye az elkótyavetyélt rendszerváltás kalandorainak szemszögéből mutat be egy hihetetlen, mégis realisztikus világot.
Győry Domonkos (1967) jogász, könyvtáros, mediátor, párkapcsolati tanácsadó. "Jártában-keltében – történjen az vonattal vagy autóval – megfigyel, mérlegel, azután leír. A legfontosabb azonban talán az, hogy ez a mesélő (és vele együtt az általa elbeszélt történetek, hiszen ez is azokból derül ki), tehát szerzőnk tele van empátiával, érzékenységgel, megfigyelőképességgel. Na meg persze iróniával is. Vagyis mindazokkal a tulajdonságokkal és elengedhetetlen feltételekkel, amelyek íróvá tesznek egy mesélőt" – írja a szerzőről Benedek Szabolcs.
"A Könyv Magyarul!


Letöltések Hölgy alulnézetből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hölgy alulnézetből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  152
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  184 gr
  ISBN:
  9786155500404
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709705 / 1171128  TAGS:
  Online Hölgy alulnézetből ebook, könyvet Hölgy alulnézetből FB2, Download Hölgy alulnézetből PDF , Download Hölgy alulnézetből MOBI, Online Hölgy alulnézetből könyvet, ingyenes letöltések Hölgy alulnézetből IPhone, Online könyvet Hölgy alulnézetből PDF, ingyenes Hölgy alulnézetből DJVU, ingyenes letöltések Hölgy alulnézetből TXT, letöltések Hölgy alulnézetből RTF, Online Hölgy alulnézetből FB2 , e-könyvet Hölgy alulnézetből letöltések TXT, ingyenes Hölgy alulnézetből letöltések könyvet, e-könyvet Hölgy alulnézetből download MOBI, letöltések Hölgy alulnézetből IPad, olvas Hölgy alulnézetből MOBI, olvas Hölgy alulnézetből DOC, ingyenes Hölgy alulnézetből AWZ, Download e-könyvet Hölgy alulnézetből iPad , ingyenes Hölgy alulnézetből DJVU, Download Hölgy alulnézetből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hölgy alulnézetből DVD, olvas Hölgy alulnézetből TXT, Book Hölgy alulnézetből letöltések DJVU, Hölgy alulnézetből letöltések könyvet ingyenes, Hölgy alulnézetből letöltések könyvet pdf ingyenes, Hölgy alulnézetből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hölgy alulnézetből pdf ingyenes, Hölgy alulnézetből letöltések könyvet epub ingyenes, Hölgy alulnézetből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply