Holdkalendárium


Az, hogy a Hold – Földünknek ez a hűséges éji vándora – hatással van ránk és környezetünkre, tulajdonképpen nem újdonság: tudjuk, hogy holdtöltekor nyugtalanok vagyunk, és a tengerek apály-dagály jelensége is a holdtevékenység következménye. A Hold hatása azonban ennél jóval többet – és számunkra értékesebbet is! – jelent.
Claudia Graf néhány évvel ezelőtti nagy sikerű Kertészkedjünk a Holddal című munkájában már bemutatta, milyen varázslatos is a Hold ereje – segítségével az általunk művelt földdarab mesébe illő „tündérkertté”, csodálatos növények, zöldségek és gyümölcsök természetes otthonává válik.
A „tündérkert” kapujához a kulcsot a Hold eróinek ismerete jelenti, hogy tudjuk, melyik hónapban, illetve asztrológiai jegyben, milyen holdfázisban miképpen hat a Hold, miben segít, milyen folyamatokat indít be.
A szerzőnő mostani könyvében, a Holdkalendáriumban egyrészt a korábbinál bővebben tárgyalja a Hold
kertészkedéssel kapcsolatos útmutatásait, de ez csak a könyv második része. A „kalendárium” első felében tárgyalja az élet több fontos területeinek Hold-összefüggését:
– egészség
– napi időbeosztás
– háztartás
– étkezés
– mindennapi ügyek intézése
– a szerelem és a szépség mind-mind a Hold bűvös hatása alatt állnak.
Sőt még születendő gyermekünk nemét is tudhatjuk előre, ha ismerjük a Hold titkait!
A kedves olvasó a könyv segítségével kiszámíthatja saját asztrológiai Hold-jegyét, és a holdnaptárral előre tervezhet – a kertben és életében is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Holdkalendárium ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Holdkalendárium ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789635475797
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2085018 / 1009059
  Translator:


  TAGS:
  Online Holdkalendárium ebook, könyvet Holdkalendárium FB2, Download Holdkalendárium PDF , Download Holdkalendárium MOBI, Online Holdkalendárium könyvet, ingyenes letöltések Holdkalendárium IPhone, Online könyvet Holdkalendárium PDF, ingyenes Holdkalendárium DJVU, ingyenes letöltések Holdkalendárium TXT, letöltések Holdkalendárium RTF, Online Holdkalendárium FB2 , e-könyvet Holdkalendárium letöltések TXT, ingyenes Holdkalendárium letöltések könyvet, e-könyvet Holdkalendárium download MOBI, letöltések Holdkalendárium IPad, olvas Holdkalendárium MOBI, olvas Holdkalendárium DOC, ingyenes Holdkalendárium AWZ, Download e-könyvet Holdkalendárium iPad , ingyenes Holdkalendárium DJVU, Download Holdkalendárium e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Holdkalendárium DVD, olvas Holdkalendárium TXT, Book Holdkalendárium letöltések DJVU, Holdkalendárium letöltések könyvet ingyenes, Holdkalendárium letöltések könyvet pdf ingyenes, Holdkalendárium pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Holdkalendárium pdf ingyenes, Holdkalendárium letöltések könyvet epub ingyenes, Holdkalendárium ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply