Hol a térkép közepe?

Marján Attila - Hol a térkép közepe?

Hol a térkép közepe? Európában, Amerikában vagy Kínában?
A tudósok azt mondják, ott, ahol éppen rajzolják. Arról azonban ritkán hallani, milyen világtérképet látnak az emberek Európában, Amerikában és Kínában? Mit gondolnak magukról és egymásról? Hogyan rajzolnák meg a kibontakozóban lévő új világrend térképét? Ki hova képzeli a térkép közepét?
A szerző szokatlan megközelítésben, eredeti stílusban, a mindennapi emberek szemszögéből ad csattanós és provokatív válaszokat a globális világgazdaság kihívásaira.

Érdekel-e még Európa bárkit is Amerikában vagy Kínában?
Európában tényleg jobban élnek az emberek, mint Amerikában?
Vajon miért hiszik azt sokan, hogy az öreg kontinens napjai meg vannak számlálva?
Milyen kilátásokat jósolnak az európaiaknak az amerikaiak és a kínaiak?
Vajon mindenki azt hiszi, hogy a válság véget vethet a kapitalizmus globális hegemóniájának?
Hogyan lett Európa, a világ ura egy múzeumkontinens?
Milyen jövő vár Európára az Amerika utáni világban?

Marján Attila évek óta Brüsszelben élő és dolgozó közgazdász, a nemzetközi kapcsolatok doktora, világgazdasági és nemzetközi politikai tárgyak oktatója.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hol a térkép közepe? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hol a térkép közepe? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Újszerű
  Size:
  15.7 x 19.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789639686953
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Hol a térkép közepe? ebook, könyvet Hol a térkép közepe? FB2, Download Hol a térkép közepe? PDF , Download Hol a térkép közepe? MOBI, Online Hol a térkép közepe? könyvet, ingyenes letöltések Hol a térkép közepe? IPhone, Online könyvet Hol a térkép közepe? PDF, ingyenes Hol a térkép közepe? DJVU, ingyenes letöltések Hol a térkép közepe? TXT, letöltések Hol a térkép közepe? RTF, Online Hol a térkép közepe? FB2 , e-könyvet Hol a térkép közepe? letöltések TXT, ingyenes Hol a térkép közepe? letöltések könyvet, e-könyvet Hol a térkép közepe? download MOBI, letöltések Hol a térkép közepe? IPad, olvas Hol a térkép közepe? MOBI, olvas Hol a térkép közepe? DOC, ingyenes Hol a térkép közepe? AWZ, Download e-könyvet Hol a térkép közepe? iPad , ingyenes Hol a térkép közepe? DJVU, Download Hol a térkép közepe? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hol a térkép közepe? DVD, olvas Hol a térkép közepe? TXT, Book Hol a térkép közepe? letöltések DJVU, Hol a térkép közepe? letöltések könyvet ingyenes, Hol a térkép közepe? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hol a térkép közepe? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hol a térkép közepe? pdf ingyenes, Hol a térkép közepe? letöltések könyvet epub ingyenes, Hol a térkép közepe? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply