Hogyan neveljünk boldog gyermeket?

Wendy Holden - Hogyan neveljünk boldog gyermeket?

Mint modern világunkban általában mindenki, gyermekeink is nagy nyomás alatt élnek, stresszesek és túl sok inger éri őket. Minden eddiginél fontosabb lenne hát megoldást találnunk erre a problémára. Miért ne segíthetnénk őket elméjük megerősítésében ahelyett, hogy csak tényekkel tömjük a fejüket? Miért ne léphetnénk túl az alapoktatás írás, olvasás, számolás szentháromságán, és adhatnánk hozzá a gondolkodást, a kapcsolatokat és a rugalmasságot is a tananyaghoz? Az egészséges rugalmasság, önmagunk megértése és az együttérzés alapvető, tanulható készségek. Sőt, lehetséges, hogy pont ezeknek a készségeknek a megtanulása és tanítása szükséges ahhoz, hogy az emberiség sorsát pozitív irányba mozdítsuk.

A Goldie Hawn által létrehozott Hawn Alapítvány célja, hogy a felnövekvő nemzedék a lehető legtöbbet hozhassa ki magából. Ma már világszerte használják az alapítvány MindUp nevű programját, hogy megtanítsák a gyermekeket az elme működésére és az éber tudatosság alkalmazására. A tudatos figyelem azt jelenti, hogy munkába fogjuk az összes érzékünket: megízleljük a falatot a szánkban, odafigyelünk a másikra, új és kíváncsi szemmel nézünk a világra, és megállunk egy pillanatra, hogy értékeljük egy pillangó szépségét. A tudatosság gyakorlással szokássá, életmóddá alakítható. Mindössze pár alapvető lépést kell megtennünk ahhoz, hogy felébredjünk a robotpilóta üzemmódból, és megéljük a jelen pillanatot. A gyakorlat erősíteni fogja a gondolkodó tanulást, valamint új látás- és életmódot kínál.

Ez a gyakorlati tudást adó, lelkesítő könyv magában foglalja a MindUp program lényegét a módszer végtelenül egyszerű technikáival együtt. Könnyen követhető lépésekben mutatja meg szülőknek és gyermekeknek egyaránt, hogyan kell az olyan érzésekre koncentrálni, mint a hála, a kedvesség és az optimizmus, amelyek javítják a személyes kapcsolatokat, hogyan lehet az összpontosítást fokozva növelni a teljesítményt és érzelmileg egészséges, boldog életet élni.

Gyakorlati könyv szülőknek és gyermekeknek, megmutatja, hogyan lehet az összpontosítást fokozva növelni a teljesítményt és boldog életet élni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogyan neveljünk boldog gyermeket? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogyan neveljünk boldog gyermeket? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789635291526
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235190 / 1089875
  Translator:


  TAGS:
  Online Hogyan neveljünk boldog gyermeket? ebook, könyvet Hogyan neveljünk boldog gyermeket? FB2, Download Hogyan neveljünk boldog gyermeket? PDF , Download Hogyan neveljünk boldog gyermeket? MOBI, Online Hogyan neveljünk boldog gyermeket? könyvet, ingyenes letöltések Hogyan neveljünk boldog gyermeket? IPhone, Online könyvet Hogyan neveljünk boldog gyermeket? PDF, ingyenes Hogyan neveljünk boldog gyermeket? DJVU, ingyenes letöltések Hogyan neveljünk boldog gyermeket? TXT, letöltések Hogyan neveljünk boldog gyermeket? RTF, Online Hogyan neveljünk boldog gyermeket? FB2 , e-könyvet Hogyan neveljünk boldog gyermeket? letöltések TXT, ingyenes Hogyan neveljünk boldog gyermeket? letöltések könyvet, e-könyvet Hogyan neveljünk boldog gyermeket? download MOBI, letöltések Hogyan neveljünk boldog gyermeket? IPad, olvas Hogyan neveljünk boldog gyermeket? MOBI, olvas Hogyan neveljünk boldog gyermeket? DOC, ingyenes Hogyan neveljünk boldog gyermeket? AWZ, Download e-könyvet Hogyan neveljünk boldog gyermeket? iPad , ingyenes Hogyan neveljünk boldog gyermeket? DJVU, Download Hogyan neveljünk boldog gyermeket? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogyan neveljünk boldog gyermeket? DVD, olvas Hogyan neveljünk boldog gyermeket? TXT, Book Hogyan neveljünk boldog gyermeket? letöltések DJVU, Hogyan neveljünk boldog gyermeket? letöltések könyvet ingyenes, Hogyan neveljünk boldog gyermeket? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogyan neveljünk boldog gyermeket? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogyan neveljünk boldog gyermeket? pdf ingyenes, Hogyan neveljünk boldog gyermeket? letöltések könyvet epub ingyenes, Hogyan neveljünk boldog gyermeket? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply