Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet

Ronit Bird - Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet

Segítség a diszkalkuliával, matematikai nehézségekkel küzdő diákoknak (9-16 éveseknek).
Magyarország híres kiváló matematikusairól és matematika oktatásának módszertanáról is. Mégis sok diák számára ez a tantárgy jelenti a legtöbb nehézséget és kudarcot, holott a számolási problémákkal küzdő gyermek számára is érthetővé tehetők az elemi matematika szabályai. Hogyan? Kis lépésekben, saját tapasztalatszerzésre építve, játékosan. Ronit Bird könyve ehhez nyújt segítséget.
E könyvben részletesen kidolgozott és felépített módszereket, számos gyakorlati feladatot és vizualizációs technikát találunk a számolási képességek tanításához. A módszerek értéke abban rejlik, hogy a Mit? helyett a Hogyan számoltál? kérdésre helyezik a hangsúlyt. A szerző módszertanilag alaposan kidolgozott rendszert épített fel, melynek középpontjában a tárgyakkal való sokoldalú manipuláció áll. Önálló gondolkodásra és az összefüggések felismerésére inspirál, s nem kész műveleti sémákat erőltet. Támogatja az egyéni számolási eljárásokat, időt hagy a feladatok megoldására, s épp a vizualizáció segítségével ad támpontot a fejszámolás elsajátításával küzdő gyerekek számára
A könyvben feldolgozott területek: összeadás és kivonás, a tízes átlépés, szorzás és osztás, következtetések. További játékok, gyakorlatok, feladványok találhatók a könyv elektronikus Mellékletében, mely a kötetben található egyedi regisztrációs kód segítségével letölthető a kiadó oldaláról.
Ronit Bird a diszkalkuliás gyerekek egyik legfelkészültebb és legtapasztaltabb tanára, számos könyv és segédanyag szerzője. Módszere sokéves gyakorlaton, valamint a számolási nehézség és a számolási zavar okainak széles körű ismeretén alapul. Jelen könyvét az alsó tagozaton tanítók és a matematika-szaktanárok napi munkájához, eszköztáruk bővítéséhez, valamint vállalkozó kedvű szülőknek ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  156
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789630590167
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2218118 / 1074113
  Translator:


  TAGS:
  Online Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet ebook, könyvet Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet FB2, Download Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet PDF , Download Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet MOBI, Online Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet könyvet, ingyenes letöltések Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet IPhone, Online könyvet Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet PDF, ingyenes Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet DJVU, ingyenes letöltések Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet TXT, letöltések Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet RTF, Online Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet FB2 , e-könyvet Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet letöltések TXT, ingyenes Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet letöltések könyvet, e-könyvet Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet download MOBI, letöltések Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet IPad, olvas Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet MOBI, olvas Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet DOC, ingyenes Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet AWZ, Download e-könyvet Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet iPad , ingyenes Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet DJVU, Download Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet DVD, olvas Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet TXT, Book Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet letöltések DJVU, Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet letöltések könyvet ingyenes, Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet pdf ingyenes, Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet letöltések könyvet epub ingyenes, Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket? + virtuális melléklet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply