Hogyan élheted túl, ha nincs internet?

Pacskovszky Zsolt - Rigler Ilona - Hogyan élheted túl, ha nincs internet?


… nem valami lelkesen ültünk a kocsiban. Barni izgult, hogy nagyiéknál benne van-e még a tévécsomagban az Animax, és meg tudja-e nézni este a Narutót, én Pigu miatt izgultam, hogy a köd, amit gyorsan a farmom köré eresztettem, vajon távol tartja-e majd a farkasokat.

Aliz családja egy hétvégét tölt a nagyszülőknél vidéken. Se térerő, se wifi, és még a televízió is elromlott. A gyerekek nem tudnak játszani a számítógépen, az okostelefonok használhatatlanok. Vajon mivel töltik majd el ezt a pár napot?

* * *

A 9-11 éves gyerekeknek szóló pszichológiai könyvsorozat kötetei egy-egy lelki problémát járnak körül. A könyvek két részből állnak: egy történetből és a hozzá tartozó segítő feladatokból.

A történetet kísérő kérdések, feladatok és tanácsok segítenek abban, hogy könnyebben vedd az élet nehézségeit.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogyan élheted túl, ha nincs internet? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogyan élheted túl, ha nincs internet? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  72
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789631197723
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2583386 / 1141600
  Series:


  TAGS:
  Online Hogyan élheted túl, ha nincs internet? ebook, könyvet Hogyan élheted túl, ha nincs internet? FB2, Download Hogyan élheted túl, ha nincs internet? PDF , Download Hogyan élheted túl, ha nincs internet? MOBI, Online Hogyan élheted túl, ha nincs internet? könyvet, ingyenes letöltések Hogyan élheted túl, ha nincs internet? IPhone, Online könyvet Hogyan élheted túl, ha nincs internet? PDF, ingyenes Hogyan élheted túl, ha nincs internet? DJVU, ingyenes letöltések Hogyan élheted túl, ha nincs internet? TXT, letöltések Hogyan élheted túl, ha nincs internet? RTF, Online Hogyan élheted túl, ha nincs internet? FB2 , e-könyvet Hogyan élheted túl, ha nincs internet? letöltések TXT, ingyenes Hogyan élheted túl, ha nincs internet? letöltések könyvet, e-könyvet Hogyan élheted túl, ha nincs internet? download MOBI, letöltések Hogyan élheted túl, ha nincs internet? IPad, olvas Hogyan élheted túl, ha nincs internet? MOBI, olvas Hogyan élheted túl, ha nincs internet? DOC, ingyenes Hogyan élheted túl, ha nincs internet? AWZ, Download e-könyvet Hogyan élheted túl, ha nincs internet? iPad , ingyenes Hogyan élheted túl, ha nincs internet? DJVU, Download Hogyan élheted túl, ha nincs internet? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogyan élheted túl, ha nincs internet? DVD, olvas Hogyan élheted túl, ha nincs internet? TXT, Book Hogyan élheted túl, ha nincs internet? letöltések DJVU, Hogyan élheted túl, ha nincs internet? letöltések könyvet ingyenes, Hogyan élheted túl, ha nincs internet? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogyan élheted túl, ha nincs internet? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogyan élheted túl, ha nincs internet? pdf ingyenes, Hogyan élheted túl, ha nincs internet? letöltések könyvet epub ingyenes, Hogyan élheted túl, ha nincs internet? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply