Hogy megmaradjon az élet


1974 táján különös csapás híre rázta meg a nyugati világot. Egész erdők pusztultak el állva. A végtelenségig repedezett földön agonizáló állatok és tetemek hevertek szerteszét, legyőzve. Az emberek pedig csöndben, fájdalomban, kétségbeesetten, mintha kővé dermedtek volna valami végzetes félreértés miatt, egyenként billentek át a semmibe, nyomot sem hagyva maguk után.

Pierre Rabhi Burkina Fasóban, a Száhel-övezet déli részén vágott bele a sivatag visszahódításába. Évtizedes munkájáról szól ez az egyszerre kalandos és lírai életregény.

Pierre Rabhi élete önmagában lenyűgöző. Moszlim családban született, huszonévesen Assisi Szent Ferencet választotta példaképül, majd minden vallástól elfordulva egy olyan aktív életbölcselethez fordult, amelynek középpontjában a természet és a föld szeretete és a ,,boldog mértékletesség" áll. Alapítványai és saját kétkezi munkája révén tízezrek életét változtatta meg Afrikától Indiáig.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogy megmaradjon az élet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogy megmaradjon az élet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789632369013
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2583303 / 1141521
  Translator:


  TAGS:
  Online Hogy megmaradjon az élet ebook, könyvet Hogy megmaradjon az élet FB2, Download Hogy megmaradjon az élet PDF , Download Hogy megmaradjon az élet MOBI, Online Hogy megmaradjon az élet könyvet, ingyenes letöltések Hogy megmaradjon az élet IPhone, Online könyvet Hogy megmaradjon az élet PDF, ingyenes Hogy megmaradjon az élet DJVU, ingyenes letöltések Hogy megmaradjon az élet TXT, letöltések Hogy megmaradjon az élet RTF, Online Hogy megmaradjon az élet FB2 , e-könyvet Hogy megmaradjon az élet letöltések TXT, ingyenes Hogy megmaradjon az élet letöltések könyvet, e-könyvet Hogy megmaradjon az élet download MOBI, letöltések Hogy megmaradjon az élet IPad, olvas Hogy megmaradjon az élet MOBI, olvas Hogy megmaradjon az élet DOC, ingyenes Hogy megmaradjon az élet AWZ, Download e-könyvet Hogy megmaradjon az élet iPad , ingyenes Hogy megmaradjon az élet DJVU, Download Hogy megmaradjon az élet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogy megmaradjon az élet DVD, olvas Hogy megmaradjon az élet TXT, Book Hogy megmaradjon az élet letöltések DJVU, Hogy megmaradjon az élet letöltések könyvet ingyenes, Hogy megmaradjon az élet letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogy megmaradjon az élet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogy megmaradjon az élet pdf ingyenes, Hogy megmaradjon az élet letöltések könyvet epub ingyenes, Hogy megmaradjon az élet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply