Hobbiállatok


“Gyermekkorom óta állatok vesznek körül. Életem legszebb óráit nekik
köszönhetem. Szerencsésnek érzem magam, hogy nemcsak megismerhettem,
de tehettem is értük valamit. A MI MICSODA sorozat jelen kötete is ezért született. A lakásunkban tartható állatokról, azok főbb tulajdonságairól, gondozásukról lesz benne szó. De mindenekelőtt a viselkedésükről írok, és arról, hogy hogyan kell közelednünk hozzájuk, hogy kell bánnunk velük, ha meg akarjuk őket érteni. A fiatalok közül
sokan életre szóló barátságot kötnek háziállataikkal, rajtuk keresztül
kapcsolatot teremtenek a természettel is. Az ilyen emberek soha nem fogják a környezetet rombolni, pusztítani, mint sokan, akik a természettől elszakadva élnek, és nem értik meg, hogy tevékenységükkel az egész emberiséget veszélyeztetik. Növények, állatok és mi, emberek,
mindannyian a természet teremtményei vagyunk, s mi is lehetne legnagyobb vágyunk, mint hogy békében éljünk minden élőlénnyel, ne kínozzuk, pusztítsuk őket. Tudatlanságunkkal sok szenvedést, fájdalmat okozhatunk az állatainknak. Ez a könyv abban is segít, hogy ezt elkerüljük. Én magam is elkövettem már állatkínzást, igaz, nem szándékosan. Ötéves koromban befőttesüvegbe zártam a levelibékámat.
Az állattartás felelősségvállalást jelent: nemcsak a ránk bízott élőlényért, hanem vele együtt a környezetünkért is.”A Könyv Magyarul!


Letöltések Hobbiállatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hobbiállatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789639182493
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2161495 / 1036549
  Series:


  TAGS:
  Online Hobbiállatok ebook, könyvet Hobbiállatok FB2, Download Hobbiállatok PDF , Download Hobbiállatok MOBI, Online Hobbiállatok könyvet, ingyenes letöltések Hobbiállatok IPhone, Online könyvet Hobbiállatok PDF, ingyenes Hobbiállatok DJVU, ingyenes letöltések Hobbiállatok TXT, letöltések Hobbiállatok RTF, Online Hobbiállatok FB2 , e-könyvet Hobbiállatok letöltések TXT, ingyenes Hobbiállatok letöltések könyvet, e-könyvet Hobbiállatok download MOBI, letöltések Hobbiállatok IPad, olvas Hobbiállatok MOBI, olvas Hobbiállatok DOC, ingyenes Hobbiállatok AWZ, Download e-könyvet Hobbiállatok iPad , ingyenes Hobbiállatok DJVU, Download Hobbiállatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hobbiállatok DVD, olvas Hobbiállatok TXT, Book Hobbiállatok letöltések DJVU, Hobbiállatok letöltések könyvet ingyenes, Hobbiállatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Hobbiállatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hobbiállatok pdf ingyenes, Hobbiállatok letöltések könyvet epub ingyenes, Hobbiállatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply