Hivatás és hitvallás 1.

Ifj. Fasang Árpád (Szerk.) - Fodor András (Szerk.) - Hivatás és hitvallás 1.

1997 kora őszén látott napvilágot Az (magyar) értelmiség hivatása című kötet ifj. Farsang Árpád szerkesztésében és bevezető tanulmányával. A magyar könyvkiadásban rendhagyó, talán egyedi eset, hogy egy könyv hatására alig egy év leforgása alatt több mint száz reálértelmiségi (természettudós, orvos, mérnök) tollat ragadjon, és megírja a folytatást. Az olvasó e rendkívüli vállalkozás eredményét tartja a kezében.
Gondolat-tárlat, így lehetne e reflexió-gyűjtemény műfaját meghatározni, s a különleges kiállítás címéül a Korszakforduló elnevezést adni, amelyet számos felismerés közül legfőképpen a következők inspiráltak:
– Addig Magyarországon nem lesz valódi "rendszerváltozás", amíg az ország lakosait a rosszkedv és a pesszimizmus jellemzi. Elodázhatatlan a mentális rendszerváltás, amelyet mindenkinek először önmagában kell elkezdenie.
– Társadalmunk megannyi problémája a nyugati civilizáció válságtüneteinek része, ezért azok nem kezelhetők lokálisan.
– Sürgető feladat az ember és természet közötti kapcsolat megbomlott harmóniájának újrateremtése, olyan kiüresedett szavaink új értelemmel való megtöltése, mint a felelősség, a szolidaritás vagy a szubszidiaritás.
A Hivatás és hitvallás c. írásgyűjtemény nem könnyű olvasmány. Háborgatja az olvasó lelkiismeretét, ily módon is gondolkozásra késztet. Ajánlani sem tudjuk mindenkinek. Csak a gondolkodó embereknek!A Könyv Magyarul!


Letöltések Hivatás és hitvallás 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hivatás és hitvallás 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  18 x 26 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  574
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9638033762
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1999
  Árukód:


  TAGS:
  Online Hivatás és hitvallás 1. ebook, könyvet Hivatás és hitvallás 1. FB2, Download Hivatás és hitvallás 1. PDF , Download Hivatás és hitvallás 1. MOBI, Online Hivatás és hitvallás 1. könyvet, ingyenes letöltések Hivatás és hitvallás 1. IPhone, Online könyvet Hivatás és hitvallás 1. PDF, ingyenes Hivatás és hitvallás 1. DJVU, ingyenes letöltések Hivatás és hitvallás 1. TXT, letöltések Hivatás és hitvallás 1. RTF, Online Hivatás és hitvallás 1. FB2 , e-könyvet Hivatás és hitvallás 1. letöltések TXT, ingyenes Hivatás és hitvallás 1. letöltések könyvet, e-könyvet Hivatás és hitvallás 1. download MOBI, letöltések Hivatás és hitvallás 1. IPad, olvas Hivatás és hitvallás 1. MOBI, olvas Hivatás és hitvallás 1. DOC, ingyenes Hivatás és hitvallás 1. AWZ, Download e-könyvet Hivatás és hitvallás 1. iPad , ingyenes Hivatás és hitvallás 1. DJVU, Download Hivatás és hitvallás 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hivatás és hitvallás 1. DVD, olvas Hivatás és hitvallás 1. TXT, Book Hivatás és hitvallás 1. letöltések DJVU, Hivatás és hitvallás 1. letöltések könyvet ingyenes, Hivatás és hitvallás 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, Hivatás és hitvallás 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hivatás és hitvallás 1. pdf ingyenes, Hivatás és hitvallás 1. letöltések könyvet epub ingyenes, Hivatás és hitvallás 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply