Hitler után a második legnagyobb művész

Massimiliano Parente - Hitler után a második legnagyobb művész

Massimiliano Parente 1970-ben született Grossetóban, jelenleg Rómában él.
Poposabb, mint Andy Warhol, excentrikusabb, mint Salvador Dalí, zseniálisabb, mint Marcel Duchamp – Max Fontana, aki a kritikusok szerint ,,a világ legnagyobb festője", véletlenül lett sikeres negyvenévesen, éppen azon a napon, amikor eldöntötte, hogy eldobja életét, mert csődtömegnek érzi magát. Akkor átalakul: zöld Hitler-frizurát, náci sapkát, Nike cipőt visel. Megközelíthetetlen, akár egy rocksztár, szeszélyes, mint egy hollywoodi díva, kellemetlen és provokatív, pusztán mert úgy tartja kedve, és odáig megy, hogy festői példaképeként Adolf Hitlert jelöli meg. Ám van egy gyengéd oldala is: a kis Martina, az élettársa, aki siketnéma, és jelnyelvvel kommunikál.
Massimiliano Parente regénye olyan, mint korunk dadaista kiáltványa, szembe köpi az olvasót, és közben szeretné meghódítani is. Mária, aki úgy szüli meg éppen Jézust, mintha a gyermek fel lenne akasztva, a Hitler utolsó étkét ábrázoló paradicsomos ravioli, a szerelembeesést gátló gépezet – a főszereplő (fiktív vagy valóságos) művei mind arra szolgálnak, hogy gondolkodóba ejtsék az olvasót, hogy aki a kezébe veszi a könyvet, elmerengjen, hol is vannak az értékei, el kell-e fogadnia mindent, amit eddig az élettől tanult. Kinek-kinek lelke rajta…A Könyv Magyarul!


Letöltések Hitler után a második legnagyobb művész ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hitler után a második legnagyobb művész ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  387
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9789633104392
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2579093 / 1140310
  Translator:


  TAGS:
  Online Hitler után a második legnagyobb művész ebook, könyvet Hitler után a második legnagyobb művész FB2, Download Hitler után a második legnagyobb művész PDF , Download Hitler után a második legnagyobb művész MOBI, Online Hitler után a második legnagyobb művész könyvet, ingyenes letöltések Hitler után a második legnagyobb művész IPhone, Online könyvet Hitler után a második legnagyobb művész PDF, ingyenes Hitler után a második legnagyobb művész DJVU, ingyenes letöltések Hitler után a második legnagyobb művész TXT, letöltések Hitler után a második legnagyobb művész RTF, Online Hitler után a második legnagyobb művész FB2 , e-könyvet Hitler után a második legnagyobb művész letöltések TXT, ingyenes Hitler után a második legnagyobb művész letöltések könyvet, e-könyvet Hitler után a második legnagyobb művész download MOBI, letöltések Hitler után a második legnagyobb művész IPad, olvas Hitler után a második legnagyobb művész MOBI, olvas Hitler után a második legnagyobb művész DOC, ingyenes Hitler után a második legnagyobb művész AWZ, Download e-könyvet Hitler után a második legnagyobb művész iPad , ingyenes Hitler után a második legnagyobb művész DJVU, Download Hitler után a második legnagyobb művész e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hitler után a második legnagyobb művész DVD, olvas Hitler után a második legnagyobb művész TXT, Book Hitler után a második legnagyobb művész letöltések DJVU, Hitler után a második legnagyobb művész letöltések könyvet ingyenes, Hitler után a második legnagyobb művész letöltések könyvet pdf ingyenes, Hitler után a második legnagyobb művész pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hitler után a második legnagyobb művész pdf ingyenes, Hitler után a második legnagyobb művész letöltések könyvet epub ingyenes, Hitler után a második legnagyobb művész ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply