História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet


A kötet Somogyi Ambrus, egy 17. századi erdélyi nemesúr latin nyelvű történetírói munkájának teljes fordítását adja. A szerző Mátyás halálánál veszi fel a história fonalát, majd a mohácsi vészen keresztül végigkísér a korai török háborúk, az ország három részre szakadása és az erdélyi fejedelemség berendezkedése, s a két szomszédos nagyhatalom közti politikai lavírozás részletein. Elképesztően érdekes leírásokat találunk a szinte kortárs szerző művében, mely egész a Bocskai-felkelésig kíséri az eseményeket. Első magyar fordítás, melyet részletes jegyzetapparátus és a szerkesztő utószava egészít ki.

Fordítók:
Buzogány Dezső, Szebelédi Zsolt, Szabó György
A Könyv Magyarul!


Letöltések História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  570
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  790 gr
  ISBN:
  9786155257476
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2468664 / 1105060  TAGS:
  Online História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet ebook, könyvet História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet FB2, Download História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet PDF , Download História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet MOBI, Online História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet könyvet, ingyenes letöltések História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet IPhone, Online könyvet História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet PDF, ingyenes História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet DJVU, ingyenes letöltések História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet TXT, letöltések História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet RTF, Online História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet FB2 , e-könyvet História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet letöltések TXT, ingyenes História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet letöltések könyvet, e-könyvet História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet download MOBI, letöltések História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet IPad, olvas História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet MOBI, olvas História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet DOC, ingyenes História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet AWZ, Download e-könyvet História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet iPad , ingyenes História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet DJVU, Download História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet DVD, olvas História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet TXT, Book História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet letöltések DJVU, História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet letöltések könyvet ingyenes, História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet letöltések könyvet pdf ingyenes, História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet pdf ingyenes, História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet letöltések könyvet epub ingyenes, História Magyar- és Erdélyország dolgairól I-II. kötet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply