Hippik


Hölgyeim és Uraim! Hadd ismertessem meg önökkel a legmeghökkentőbb és leghihetetlenebb történetet, amit valaha hallottak! Olvassák el, hogy a háború hamvaiból hogyan nőtt ki egy hatalmas, sokszínű, szabadon működő, az emberi elmét tágító mozgalom, amely csupán SZERETETET és BÉKÉT prédikálva, s a régi világ ruháit magára öltve változtatta meg a világot.
A Hippik című könyv az 1965-1911 közötti időszakot fogja át, s egy bevezetővel, illetve epilógussal formálja kerekké a történteket. A könyv lapjain megszólalnak a korszak kulcsfigurái. A kötetet eredeti poszterek és lemezborítók, valamint a korszak ritka kiadványai, a többi között az International Times, az Oz és a Rolling Stone magazin korai számai illusztrálják. A Hippik lapjairól harsány pszichedelikus képek, és betépett vagy elszállt írók, zenészek, a korszak híres és hírhedt meghatározó alakjainak portréi vágnak a szemünkbe. További fotókon azokat a politikai és zenei eseményeket kísérhetjük figyelemmel, amelyek a hippikorszakban glóbuszunkat formálták és alakították át.
A 60-as évek közepén nagy változásokat élt át és izgalmas felfedezéseket tett az a generáció, amely a második világháborút követő években született. Londonban, San Franciscóban, Los Angelesben, New York-ban, Párizsban és még sok kisebb, de nem kevésbé jelentős városban buzgón cseréltek nézeteket, kutatták a misztikus filozófiákat, s kísérleteztek a tudatállapot megváltoztatására képes kábítószerekkel. A világ minden részéről összesereglett hasonló gondolkodású emberek egymásra találása spontán volt és feltartóztathatatlan. Ezek a személyek – muzsikusok, írók, gondolkodók, drogosok, szerencselovagok, ruhatervezők és álmodozók – hippik néven váltak ismertté.
Ez a könyv a hippimozgalomnak állít emléket. Még egyetlen könyv sem elemezte ilyen részletességgel a jelenséget. A mozgalom egyik kulcsfigurája, Barry Miles beszámolói mellett idézeteket olvashatunk a korszak legfontosabb hippi személyiségeitől. A Hippik című, gazdagon illusztrált könyv pszichedelikus kirándulásra invitálja az olvasót az 1965 és 1971 közötti évekbe, sőt még tovább. A kötet bő információkkal szolgál azokról a mozgalmakról és eseményekről is, amelyek időben megelőzték, illetve követték a szeretet és béke szédült napjait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hippik ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hippik ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  1200 gr
  ISBN:
  9789637052156
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2101780 / 1015005
  Translator:


  TAGS:
  Online Hippik ebook, könyvet Hippik FB2, Download Hippik PDF , Download Hippik MOBI, Online Hippik könyvet, ingyenes letöltések Hippik IPhone, Online könyvet Hippik PDF, ingyenes Hippik DJVU, ingyenes letöltések Hippik TXT, letöltések Hippik RTF, Online Hippik FB2 , e-könyvet Hippik letöltések TXT, ingyenes Hippik letöltések könyvet, e-könyvet Hippik download MOBI, letöltések Hippik IPad, olvas Hippik MOBI, olvas Hippik DOC, ingyenes Hippik AWZ, Download e-könyvet Hippik iPad , ingyenes Hippik DJVU, Download Hippik e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hippik DVD, olvas Hippik TXT, Book Hippik letöltések DJVU, Hippik letöltések könyvet ingyenes, Hippik letöltések könyvet pdf ingyenes, Hippik pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hippik pdf ingyenes, Hippik letöltések könyvet epub ingyenes, Hippik ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply