Hinni Jézusban

John Stott - Hinni Jézusban

"Ha Jézus nem Isten volt emberi testben, akkor a kereszténység egész építménye összeomlik. Akkor nem más, mint egy a vallások közül szép eszmékkel, nemes erkölcstannal, de egyedülálló jellegét elveszítette" – írja John Stott legnépszerűbb és immár klasszikusnak számító könyvében, melyben a kereszténység legalapvetőbb tényeit és tanításait összegzi tömören, kristálytiszta logikával és közérthetően.
Valóban Isten Fia volt a Názáreti Jézus? Miért feszítették keresztre? Igaz-e, hogy feltámadt a halálból? Mit jelent ma az ő követőjeként élni? Stott hangsúlyozza, hogy a keresztény lét nem merül ki bizonyos tontételek elfogadásában, hanem aktív, dinamikus és teljes odaadást igénylő életet jelent. A keresztény hit alappilléreinek összegzése segít a hívőknek, hogy újra átgondolják hitük alapjait és értelmét, a keresőknek pedig áttekintést nyújt a kereszténység mibenlétéről.
A világszerte elismert lelkész-teológus könyve idén ünnepli első kiadásának 50. évfordulóját, azóta mintegy hatvan nyelvre fordították le, és csak az angol kiadásból több mint két és fél millió példány fogyott el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hinni Jézusban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hinni Jézusban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  164
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789632880280
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2222104 / 1078013
  Translator:


  TAGS:
  Online Hinni Jézusban ebook, könyvet Hinni Jézusban FB2, Download Hinni Jézusban PDF , Download Hinni Jézusban MOBI, Online Hinni Jézusban könyvet, ingyenes letöltések Hinni Jézusban IPhone, Online könyvet Hinni Jézusban PDF, ingyenes Hinni Jézusban DJVU, ingyenes letöltések Hinni Jézusban TXT, letöltések Hinni Jézusban RTF, Online Hinni Jézusban FB2 , e-könyvet Hinni Jézusban letöltések TXT, ingyenes Hinni Jézusban letöltések könyvet, e-könyvet Hinni Jézusban download MOBI, letöltések Hinni Jézusban IPad, olvas Hinni Jézusban MOBI, olvas Hinni Jézusban DOC, ingyenes Hinni Jézusban AWZ, Download e-könyvet Hinni Jézusban iPad , ingyenes Hinni Jézusban DJVU, Download Hinni Jézusban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hinni Jézusban DVD, olvas Hinni Jézusban TXT, Book Hinni Jézusban letöltések DJVU, Hinni Jézusban letöltések könyvet ingyenes, Hinni Jézusban letöltések könyvet pdf ingyenes, Hinni Jézusban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hinni Jézusban pdf ingyenes, Hinni Jézusban letöltések könyvet epub ingyenes, Hinni Jézusban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply