Hévízi gyógymódok


,,Magyarország rendkívül gazdag gyógyvizekben, ásványvizekben. Az 1930-as évektől, ahol lefúrtak a föld mélyébe kőolajért, földgázért, nagyon sok helyen gyógyvíz tört fel helyettük. A gyógyvíz legalább olyan érték, mint a keresett szénhidrogének.
A Balaton-felvidéken van egy hely, ahol a gyógyvíz nem mesterséges fúrás eredménye, hanem több évezreddel ezelőtt a forrás természetesen tört elő a föld mélyéből.
Ez a gyógyvíz a hévízi tó.
A hévízi tó partján az elmúlt kétszáz év hatalmas fejlődést hozott. A régen leírt történetek, a legendák – amik a csodás gyógyításokról szólnak – megelevenedtek. A hévízi tó gyógyító hatására alapulva kórház épült a tó partján, gyógyházak, gyógyszállodák alakultak a településen
Az elmúlt évszázadokban, de különösen az utóbbi évtizedekben, a tóról szerzett empírikus tapasztalatok és az orvostudomány megalapozott tudása összefonódott, harmóniába került egymással.
Így lehetséges, hogy évente egy milliónál több ember fürdik meg a tóban, több százezres nagyságban kezeltetik magukat, a kórházban és a gyógyszállodákban. A hévízi fürdés és kezelések hatására sokan gyógyultan távoznak.
A gyógyító munkáról, a gyógyítást szolgáló hévízi gyógymódokról szeretnénk megemlékezni, a hévízi kórház munkatársaival."A Könyv Magyarul!


Letöltések Hévízi gyógymódok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hévízi gyógymódok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  286 gr
  ISBN:
  9789639456457
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2478802 / 1118177  TAGS:
  Online Hévízi gyógymódok ebook, könyvet Hévízi gyógymódok FB2, Download Hévízi gyógymódok PDF , Download Hévízi gyógymódok MOBI, Online Hévízi gyógymódok könyvet, ingyenes letöltések Hévízi gyógymódok IPhone, Online könyvet Hévízi gyógymódok PDF, ingyenes Hévízi gyógymódok DJVU, ingyenes letöltések Hévízi gyógymódok TXT, letöltések Hévízi gyógymódok RTF, Online Hévízi gyógymódok FB2 , e-könyvet Hévízi gyógymódok letöltések TXT, ingyenes Hévízi gyógymódok letöltések könyvet, e-könyvet Hévízi gyógymódok download MOBI, letöltések Hévízi gyógymódok IPad, olvas Hévízi gyógymódok MOBI, olvas Hévízi gyógymódok DOC, ingyenes Hévízi gyógymódok AWZ, Download e-könyvet Hévízi gyógymódok iPad , ingyenes Hévízi gyógymódok DJVU, Download Hévízi gyógymódok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hévízi gyógymódok DVD, olvas Hévízi gyógymódok TXT, Book Hévízi gyógymódok letöltések DJVU, Hévízi gyógymódok letöltések könyvet ingyenes, Hévízi gyógymódok letöltések könyvet pdf ingyenes, Hévízi gyógymódok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hévízi gyógymódok pdf ingyenes, Hévízi gyógymódok letöltések könyvet epub ingyenes, Hévízi gyógymódok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply