Hetven rejtély szerte a világból


Huszonnyolc történettudós a modern tudomány és a legfrissebb kutatási
eredmények alapján tárja elénk a régmúlt megoldatlan rejtélyeit:Iaszóntól és az argonautáktól Noé bárkájáig, a trójai háborútól a maja rejtélyig: véget ér-e a világ 2012-ben? Hogyan alakult ki a nyelv? Mi történt a Neander-völgyi emberrel? Kik voltak az első ausztrálok? Létezett-e istenanya-kultusz? Ötzi: pásztor vagy sámán? Hogyan épült a Stonehenge? Fekete afrikaiak voltak-e az ókori egyiptomiak? Miért áldoztak gyermekeket az inkák? Hogyan emelték a piramisokat és az obeliszkeket? Meggyilkolták-e Tutanhamont? Mocsári tetemek: gyilkosság vagy feláldozás? Róma elveszett légiói A Nazca-vonalak
rejtélye, Az 55-ös sír rejtélye, Nagy Sándor elveszett sírja Kína első császárának sírja, Krisztus sírja, Az írás eredete, Az ábécé eredete, Az etruszk ábécé A rúnák és a pikt jelképkövek, Rongorongo, A thérai vulkánkitörés és a minószi világ vége, Róma bukása Miért omlott össze a maja civilizáció?, Katasztrofális becsapódások az űrből?A Könyv Magyarul!


Letöltések Hetven rejtély szerte a világból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hetven rejtély szerte a világból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1430 gr
  ISBN:
  9789639261860
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2107570 / 1016736
  Translator:


  TAGS:
  Online Hetven rejtély szerte a világból ebook, könyvet Hetven rejtély szerte a világból FB2, Download Hetven rejtély szerte a világból PDF , Download Hetven rejtély szerte a világból MOBI, Online Hetven rejtély szerte a világból könyvet, ingyenes letöltések Hetven rejtély szerte a világból IPhone, Online könyvet Hetven rejtély szerte a világból PDF, ingyenes Hetven rejtély szerte a világból DJVU, ingyenes letöltések Hetven rejtély szerte a világból TXT, letöltések Hetven rejtély szerte a világból RTF, Online Hetven rejtély szerte a világból FB2 , e-könyvet Hetven rejtély szerte a világból letöltések TXT, ingyenes Hetven rejtély szerte a világból letöltések könyvet, e-könyvet Hetven rejtély szerte a világból download MOBI, letöltések Hetven rejtély szerte a világból IPad, olvas Hetven rejtély szerte a világból MOBI, olvas Hetven rejtély szerte a világból DOC, ingyenes Hetven rejtély szerte a világból AWZ, Download e-könyvet Hetven rejtély szerte a világból iPad , ingyenes Hetven rejtély szerte a világból DJVU, Download Hetven rejtély szerte a világból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hetven rejtély szerte a világból DVD, olvas Hetven rejtély szerte a világból TXT, Book Hetven rejtély szerte a világból letöltések DJVU, Hetven rejtély szerte a világból letöltések könyvet ingyenes, Hetven rejtély szerte a világból letöltések könyvet pdf ingyenes, Hetven rejtély szerte a világból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hetven rejtély szerte a világból pdf ingyenes, Hetven rejtély szerte a világból letöltések könyvet epub ingyenes, Hetven rejtély szerte a világból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply