Heroin


Élvezet. Ideális élvezet, ami olyan tökéletesen betölti az embert, hogy voltaképpen már helyettesíti is. Már nem én élek, hanem ő él bennem de kicsoda is? – kérdezi e veszedelmesen lebilincselő könyv szerzője-narrátora-hőse. Ezért a Heroin nemcsak riport a drogosok életéről, hanem egy megszállottról szóló elbeszélés is. Vagy talán egy démon vallomása? Kémiai és lelki horror, mely a valóságban játszódik. A Heroin nem pusztán egy narkós leépüléséről szóló elbeszélés. A könyv valaminek a kialakulásáról is szól. A soha véget nem érő boldogság érzéséről, aminek az ára azonban sajnos az, hogy az ember élete közben véget ér. – Tomasz Piatek (1974) tizenkét éven át volt aktívan heroinfüggő, kétszer kezelték szanatóriumban. Heroin című debütáló regénye egyrészt elindította az írói pályán, másrészt, ahogy az előszóban fogalmaz, ezt a címkét ragasztotta rá: Lengyelország első számú hernyósa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Heroin ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Heroin ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789638940735
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232613 / 1087225
  Series:


  TAGS:
  Online Heroin ebook, könyvet Heroin FB2, Download Heroin PDF , Download Heroin MOBI, Online Heroin könyvet, ingyenes letöltések Heroin IPhone, Online könyvet Heroin PDF, ingyenes Heroin DJVU, ingyenes letöltések Heroin TXT, letöltések Heroin RTF, Online Heroin FB2 , e-könyvet Heroin letöltések TXT, ingyenes Heroin letöltések könyvet, e-könyvet Heroin download MOBI, letöltések Heroin IPad, olvas Heroin MOBI, olvas Heroin DOC, ingyenes Heroin AWZ, Download e-könyvet Heroin iPad , ingyenes Heroin DJVU, Download Heroin e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Heroin DVD, olvas Heroin TXT, Book Heroin letöltések DJVU, Heroin letöltések könyvet ingyenes, Heroin letöltések könyvet pdf ingyenes, Heroin pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Heroin pdf ingyenes, Heroin letöltések könyvet epub ingyenes, Heroin ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply