Hercegét siratja a Szentesica

Gyócsi László - Hercegét siratja a Szentesica

Két sombokor között, amelyek fölé terebélyes galagonya lombsátra nyújtózkodott, tört elő a forrás vize. Egy vályúszerű mélyedésben csordogált aztán tovább, hogy megtalálja útját a Balaton árterében, a Somogyvár és Lak közötti berekben. A lovagok, István parancsára jóval a forrás előtt megálltak. Az uralkodó úgy lépkedett a puha pázsitos fűszőnyegen, mintha valami varázslatosan finom anyagot terítettek volna lábai elé.
Amikor oltár elé vezette Gizellát 996 májusában, akkor érezte érzelme vezérelte könnyű lebegését testének. Egész énjét betöltötte valami furcsa áhítat. És, most esztendő múltán annyi történt ismételten vele, hogy hitének birtokában megpróbált nem másra gondolni,mint a rossz, talán nagyon is elhibázott lépésének egy valójában jobb és hitelesebb formájára lelni. Igen! Ez a forrás, amely éltető és szomjat oltó, gyógyírt nyújthat szorongásaira lelkének sebzettségére.
Istenem! Emelte az ég felé fordulva kezeit. Gyötrődöm, lelkileg szenvedek. Adj vigaszt és feloldozást nyomasztó komorságom enyhítésére. A te szolgád, a te szolgálód vagyok! Hitem, amelyet naponta gyakorlok nem ingott meg, de a szívemben, a lelkemben seb tátong, mert talán helytelenül cselekedtem, amikor Koppányra magam mondtam ki a végítéletet. Te értünk, érte is szenvedtél! Tettemmel most magam is átvállalok ebből a szenvedésből annyit,amennyit hitem erősítése miatt vezekelnem kell. Unokabátyám vérét lemosni érkeztem ide
Azzal levette magáról felsőruházatát és azokat a sombokorra téve a forrás fölé hajolt, amelynek kristálytiszta vizében megpillantotta a maga arcát. Majd lassú mozdulatokkal tenyereit összeillesztve arcára vizet merített.
A szivárvánnyal, amelyet a forrás felszínre törővízsugarai állították elő a nap fényének segítségével az idejövet tapasztalt lassú lebegés, lábainak könnyűsége testének minden porcikáját átjárta. Mámorító nyugalom lett úrrá rajtaA Könyv Magyarul!


Letöltések Hercegét siratja a Szentesica ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hercegét siratja a Szentesica ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789638840226
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Hercegét siratja a Szentesica ebook, könyvet Hercegét siratja a Szentesica FB2, Download Hercegét siratja a Szentesica PDF , Download Hercegét siratja a Szentesica MOBI, Online Hercegét siratja a Szentesica könyvet, ingyenes letöltések Hercegét siratja a Szentesica IPhone, Online könyvet Hercegét siratja a Szentesica PDF, ingyenes Hercegét siratja a Szentesica DJVU, ingyenes letöltések Hercegét siratja a Szentesica TXT, letöltések Hercegét siratja a Szentesica RTF, Online Hercegét siratja a Szentesica FB2 , e-könyvet Hercegét siratja a Szentesica letöltések TXT, ingyenes Hercegét siratja a Szentesica letöltések könyvet, e-könyvet Hercegét siratja a Szentesica download MOBI, letöltések Hercegét siratja a Szentesica IPad, olvas Hercegét siratja a Szentesica MOBI, olvas Hercegét siratja a Szentesica DOC, ingyenes Hercegét siratja a Szentesica AWZ, Download e-könyvet Hercegét siratja a Szentesica iPad , ingyenes Hercegét siratja a Szentesica DJVU, Download Hercegét siratja a Szentesica e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hercegét siratja a Szentesica DVD, olvas Hercegét siratja a Szentesica TXT, Book Hercegét siratja a Szentesica letöltések DJVU, Hercegét siratja a Szentesica letöltések könyvet ingyenes, Hercegét siratja a Szentesica letöltések könyvet pdf ingyenes, Hercegét siratja a Szentesica pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hercegét siratja a Szentesica pdf ingyenes, Hercegét siratja a Szentesica letöltések könyvet epub ingyenes, Hercegét siratja a Szentesica ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply