Herbárium

Dr. Kmeth Sándor - Herbárium

Ön annak a gyógyászati rendszernek a gyógynövénytárát tartja a kezében, amely alapján a magyar kultúrkörben az ősi idők gyógyítói tevékenykedtek. Ezt Általános Rendszerező Élettan néven fogalmaztuk újjá, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy olyan gyógyászati módot nyújtsunk, amely egyben szellemi útként a tökéletesedés lehetőségét is felkínálja a gyógyítani és a gyógyulni vágyóknak.
E növénytár nem csak abban előremutató, hogy a gyógynövények több hagyományos gyógyászati rendszer szempontjából kerültek kidolgozásra – úgy mint az indiai áyurvéda, a tibeti gyü-si, az egyiptomi eredetű hermetikus és az európai hippokratészi -, hanem a mai modern orvoslás szerint megállapított kórképekhez illesztve is képes hatékony terápiás információt szolgáltatni.
A Herbárium a témában eddig megjelent szakkönyvektől eltérően a gyógynövényeket lélektani hatásuk illetve lelki kórképek szerint is ismerteti.A Könyv Magyarul!


Letöltések Herbárium ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Herbárium ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  464
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  994 gr
  ISBN:
  9789638581082
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466473 / 1095648
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Herbárium ebook, könyvet Herbárium FB2, Download Herbárium PDF , Download Herbárium MOBI, Online Herbárium könyvet, ingyenes letöltések Herbárium IPhone, Online könyvet Herbárium PDF, ingyenes Herbárium DJVU, ingyenes letöltések Herbárium TXT, letöltések Herbárium RTF, Online Herbárium FB2 , e-könyvet Herbárium letöltések TXT, ingyenes Herbárium letöltések könyvet, e-könyvet Herbárium download MOBI, letöltések Herbárium IPad, olvas Herbárium MOBI, olvas Herbárium DOC, ingyenes Herbárium AWZ, Download e-könyvet Herbárium iPad , ingyenes Herbárium DJVU, Download Herbárium e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Herbárium DVD, olvas Herbárium TXT, Book Herbárium letöltések DJVU, Herbárium letöltések könyvet ingyenes, Herbárium letöltések könyvet pdf ingyenes, Herbárium pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Herbárium pdf ingyenes, Herbárium letöltések könyvet epub ingyenes, Herbárium ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply